Connery

iPhone 4 8GB

I kølvandet på den kommende iPhone 5 kommer der en ny billig iPhone 4

iPhone 4 8GB
ANNONCE
To unavngivne, men historisk pålidelige, kilder fra Sydkorea melder at der er en produktion i gang af en iPhone 4 med 8GB storage, mod de nuværende 16 eller 32GB.

Telefonen skal angiveligt være en ny entry-level telefon, når den nye iPhone 5, 4S eller hvad den ender med at hedde rammer markedet.

Indtil nu har Apple satset på high-end markedet, mens Nokia har haft den største del af det billigere segment, men det ser nu ud til at Apple ikke stiller sig tilfredse med det.

Ligesom iPhone 3GS blev bibeholdt i mindste udgave da 4'eren blev lanceret, giver det god mening at iPhone 4 stadig vil blive produceret når 5'eren ser dagens lys.

Det er dog nyt at der bliver opsat en ny produktionslinje til at lave et "gammelt" produkt, med mindre specifikationer end de nuværende modeller.

Det forventes at den nye "billige" 4'er får en pris i segmentet 2-300$, hvilket nok ender med at blive omkring 2000 kr når den kommer til Danmark, hvilket historisk set er den dollar til krone-kurs vi har set på Apple-produkter.

Det forventes at både iPhone 5 og den nye billige iPhone 4 bliver offentliggjort ultimo september, så vi kan nok forvente at se de første på gaden her i Danmark omkring slutningen af oktober.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce