Connery

iPhone 3G bliver kostbar

På trods af mindre produktionsomkostninger på nyeste udgave af iPhone, vil det alligevel blive en dyr affære at anskaffe sig et eksemplar

Teleselskabet Telia, som har fået distributionen af iPhone i Danmark, har nu offentliggjort priserne.
iPhone 3G bliver kostbar
Den mindste model med 8 GB plads kommer til at ligge på 1.399,- og 16 GB modellen kommer til at koste 1.999,-.  Dertil kommer  så abonnementet i tillæg som ligger på 599,- pr. måned hvilket giver fri telefoni til fastnet og mobil til Telia abonnenter.

Hvis du ringer til abonnenter som ikke er hos Telia får du 300 min. taletid og skal af med 99 øre pr. minut hvis du overstiger dette forbrug. 
Der er i tillæg også fri SMS og MMS og du får 300 MB datatrafik med. Bruger du mere pr. måned kaster det 1,25 yderligere pr. megabyte.

De to forskellige abonnementstyper er Telia IOn og Business IOn, hvor bindingsperioden er hhv. 6 og 12 måneder. Efter bindingsperiodens udløb falder den månedlige pris til 399,-.

Hvis man regner det sammen vil det således koster en privatperson 5.593,- i bindingsperioden og 7.349,- ex. moms for erhvervskunder hvor momsen bliver refunderet.

Telia meddeler at man ikke kan købe iPhone 3G uden abonnement.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce