Connery

Interview med Set Your Goals

Forsanger for Set Your Goals Jordan Brown havde 10 minutter til overs og gav dette eksklusive interview

Dagen er stort set lige begyndt på årets Hardcore Festival, og jeg sidder og nyder en øl på en af bænkene på pladsen, da jeg falder i snak med en amerikaner. Det viser sig at han hedder Jordan Brown, og er forsanger for bandet Set Your Goals, som skal spille senere på dagen. Vores korte men lærerige samtale slutter med at vi aftaler at jeg skal interviewe ham efter deres koncert.
 
Da Set Your Goals går på i 'sved kassen' (indendørs scenen) stiger temperaturen til kogepunket, og publikum er stimlet sammen for at se det amerikanske band, som er komme helt fra Pleasant Hill lidt uden for San Francisco. Efter ca. en times koncert slutter bandet af, og jeg går stille og roligt op til scenen for at mødes med Jordan, som ligner en der lige er kommet ind fra regnvejr. Vi går op i bandområdet hvor der er lidt mere ro til at fordybe sig.
 
Jeg starter med at spørge hvor de helt præcis er fra, og Jordan Brown svarer at de kommer fra en lille by lidt uden for San Francisco som hedder Pleasant Hill. Jeg hører det imidlertid som Pleasant Hell. Da jeg ytrer min undren over navnet Pleasant Hell smågriner han og siger at det burde det måske i virkeligheden hedde. Jeg spørger ind til deres 'continental tour", og han fortæller at de sidste 2 uger har været suveræne. Deres tour skal vare i 7 uger, og 2½ af dem bliver i Storbritannien. Jeg spørger ham omkring deres virke i norden, og han fortæller at det er deres første koncert i Danmark, men han lover at de kommer tilbage. Dagen efter skal de tilbage til Sverige, hvor de spillede inden Danmark. Jeg spørger hvordan modtagelsen har været for dem i de andre lande som de har spillet i. Han svarer kort at det har været en alt i alt rigtig god modtagelse. Jeg beder ham uddybe det, og han fortæller at der ikke har været nogen steder hvor folk ikke har været vilde med deres koncerter, og hele bandet har følt sig godt modtaget og 100% accepteret.

"Når i så overhovedet at se noget af de lande i besøger?"
Jordan svarer at det er både og. De er oftest kun én dag i hvert land, afhængig af antallet af koncerter, men de står tidligt op for at se sig lidt omkring. Det er dog et minimum de får set.
 
Jeg spørger ham hvad den største forskel er mellem at  spille i staterne og at spille udenfor. Han sidder tavs et øjeblik, og svarer så: lytterne udenfor staterne virker meget mere opmærksomme på musikken omkring dem. I staterne er der mest amerikansk musik, men udenfor er der musik fra alle lande. Det virker mere spændende, - mere rent.

"Hvor har I fået jeres inspiration fra?"
Det er svært for os at nævne nogle bands direkte, for det er nok mere forskellige genrer og miljøer, men én af de bands vi har fået inspiration fra er NoFx. Og ellers er det punk miljøet, hardcore og poppunk vi er styret af.
 
Jeg takker Jordan for hans tid, og ønsker ham og bandet held og lykke i fremtiden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce