Connery

IceMat Siberia In:Ear Headset

Spændende nyt headset anmeldes

4 ud af 6 stjerner
Vi har tidligere kigget på forskellige bud på headsets, og denne gang lægger vi vejen forbi endnu et af slagsen; nemlig et lille headset som skal ind i ørerne.
IceMat Siberia In:Ear Headset
Det er producenten IceMat, der står bag headsettet, vi har tidligere kigget nærmere på deres produkter med lidt blandet bedømmelse.

Headsettet, vi i dag skal kigge nærmere på, er et lidt usædvanligt headset, da propperne skal ind i ørerne.

Indhold
Hovedtelefoner
Mikrofon
Forlænger til hovedtelefoner og mikrofon
Pose til opbevaring
3 sæt ørepropper (1 triple og 2 single)

Specifikationer
Høretelefonerne
Frequency response: 30 - 24.000 Hz
Impedance: 16 Ohm
SPL@1kHz, 1V rms: 90 dB
Cable length: 1.0 m + 1.8 m = 2.8 m / 9 ft.
Jack: 3.5 mm

Mikrofonen
Frequency response: 80 - 15.000 Hz
Impedance: 2K Ohm
Pick-up pattern: Uni-directional 
Sensitivity (1V/P@1 kHz): -38 dB

Design
Det ligner til forveksling almindelige hovedtelefoner, som følger med til for eksempel en iPod, dog skal de helt ind i øregangen i stedet for at hvile i øret. Dette gør, at de lettere lukker støj ude, og det forbedrer samtidig lydoplevelsen.

Man kan nemt skifte mellem triple eller single øreprop, hvis man ønsker, da det er meget blødt gummi.

Som det kan ses på billedet ovenfor, følger der en masse ledninger med. Hvis man kun ønsker at bruge hovedtelefonerne, opstår der ikke så meget kabelrod. Ønsker man at benytte mikrofonen, kan den nemt klipses på tøjet og man er kørende. Der opstår ligesom ved deres store headset hurtigt kabelrod. Det har både sine fordele og ulemper, men kabelrod giver det altså.
ANNONCE
IceMat Siberia In:Ear Headset
Lyden
Lyden er desværre lidt en blandet oplevelse. De skal sidde ret perfekt, før bassen toner ordentlig igennem. Sidder de perfekt, får man dog mere fylde og nuancering, men bassen er stadig lidt flad, og den fulde dybde af musikken kommer ikke frem.

Diskanten er meget markant, faktisk lidt for markant. Det vil være en god idé at nedjustere denne i sin equalizer.

Ligeledes gælder det for mellemtonen, at den også trænger til en lille finjustering.

Alt i alt ingen fantastisk lyd, hvis man virkelig sidder og lytter til musikken, men går eller cykler man, er de perfekte, for konstruktionen lukker andet støj ude, og under de givne omstændigheder behøver man ikke sublim lyd.

Ligesom ved det andet IceMat Siberia er der intet at udsætte på mikrofonen.

Komforten
I og med de skal proppes helt ind i øret er komforten anderledes i forhold til almindelige hovedtelefoner. Der følger som sagt to forskellige variationer af propper med. Undertegnede kan ikke bruge den trippelte prop, da den ikke vil sidde fast i øret. De fylder ganske enkelt for meget. Den enkelte propper sidder dog perfekt, og jeg har aldrig oplevet nogle hovedtelefoner, der sidder så godt.

I starten kan det virke som en lidt underlig oplevelse at skulle have dem ind helt ind i øret, men man vender sig hurtigt til det, og de bliver meget behagelige at have på også selv i længere tid af gangen.

Prisen
Den aktuelt billigste pris via EDBpriser.dk er 256 kroner, hvilket egentlig er en fair pris.

Konklusion
Det har igen været en fornøjelse at teste endnu et headset fra IceMat. Det er dog med et lidt blandet udfald, da lyden desværre ikke imponerer og dette på flere punkter.
Komforten er helt i top ved brug af single ørepropperne. Måske en person med andre ører bedre kan lide triple ørepropperne.

IceMat har det med at lave alsidige headsets, men det resulterer desværre også i kabelrod, hvis man gerne vil benytte mikrofonen.

Alt i alt et middel produkt som i sidste ende har en okay pris, set i forhold til hvad man stadig får for pengene.

IceMat Siberia In:Ear Headset er venligst udlånt af Soft Trading
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce