Connery

I Argentina knepper de!

Hvorfor vente til man kommer hjem, når lysten bliver for stor?

Verden er gået af lave. De værdier der udgør vort civiliserede samfund og den fundamenale forståelse af, hvad der er acceptabelt og hvad der ikke er, er nu en saga blot. Nu dyrkes der sex foran borgmesterkontorer i Argentina - endda i dagslys.
I Argentina knepper de!
Hvad sker der?
Hvorfor lige i Argentina?
Hvorfor ikke i pornoens hjemland, Danmark?

Der er tale om en mand og en kvinde i midt 30'erne, som pludselig ikke kunne styre deres lyster, og på en bænk uden for byens borgmesterkontor i byen Bariloche, besluttede de sig for, at lade lysten overtage.

Alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentlig må parret have tænkt, for da politiet troppede op i fuld kampuniform (de havde hørt noget om en mand med en skarpladt pistol), insisterede parret på at få lov til at færdiggøre det, de nu havde gang i.

Naturligvis vil en seance som beskrevet ovenfor ikke kunne gå ubemærket hen, så i det ellers så fodboldtossede land, blev nationalsporten for en stund udskiftet med et live sexshow. Der havde efterhånden samlet sig en større menneskemængde, der enthusiastisk stod og heppede på parret.

Parret fik afsluttet det de nu havde gang i og blev efterfølgende ført til afhøring hos politiet. Under afhøringen tilstod de begge deres "forbrydelse", og kvinden kunne stolt tilføje, at hun altid havde fantaseret om, at dyrke sex foran borgmesterkontoret, mens folk arbejdede indenfor.

Hvem sagde det var kedeligt, at være kommunalt ansat? Lad os få trenden indført i Danmark også!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce