Connery

Hyggelige aktiviteter til dette års juleferie

Dette indhold er sponsoreret. 

Dette års juleferie bliver en speciel en af slagsen. På grund af den globale pandemi forårsaget af coronavirussen, er de fleste arrangementer aflyst. Men frygt ej - det skal nok blive en hyggelig jul alligevel. December måned plejer at inkludere en proppet kalender. I år er der måske tid til noget af det, du ikke plejer at få gjort i julen. Ellers kommer der her nogle forslag til hyggelige aktiviteter, du kan foretage dig i julen, når nu du alligevel ikke skal til så mange julefrokoster. 

Spil

Udnyt at du nu har fået en masse ekstra tid forærende og få gjort nogle af de ting, som du ikke normalt har tid til. En oplagt mulighed hertil er at spille med sine nærmeste. Hvis I går på jagt i gemmerne inde øverst på reolen eller bagerst oppe på loftet, har I helt sikkert bunker af brætspil liggende. Tilbring en hyggelig stund med dine allernærmeste og få julehumøret i top på trods af den globale pandemi, der raser over Danmark. I kan udvide jeres felt af modstandere, og invitere venner og familie med til et spil over videochat. Hvis I vil spille noget andet end de klassiske brætspil, kan I ty til odds. At oddse er ikke kun for de sportsinteresserede, og I kan spille om de skøreste ting. Spice jeres nytårsaften op med noget spænding og søg på dronningens nytårstale odds

Film og serier

Tv-programmet i juledagene er spækket med fantastiske julefilm og hyggelige serier. Der findes en række af klassiske julefilm, som traditionen beordrer at man ser hver år. Udnyt at du i år har mulighed for at se dem alle - endda helt uden dårlig samvittighed. Slå dig ned på sofaen, kom helt ned i gear og se så alle de gode julefilm du orker. Når du er kommet igennem de gode gamle klassikere, kan det jo være du får øjnene op for nogle nyere af slagsen, der blandt andet er udbudt på diverse streamingtjenester.

Udfordr dig selv i køkkenet

Du kender det med at stå i køkkenet den halve dag, efter at have forberedt og indkøbt over flere dage, for at kunne producere et skønt og lækkert måltid mad for dine gæster til julefrokost. Dette bliver ikke en realitet i år, men bare fordi du ikke får gæster, betyder det ikke, at du ikke skal have god mad. Kokkerer de klassiske retter, eller udfordr dig selv og dine evner ved at prøve nye spændende retter af. Du behøver jo ikke spise flæsk og brun sovs, bare fordi datoen indikerer juletid. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce