Connery

Husker du Lakupiippu-manden? I dag er han populær Youtuber og Guinness-rekordindehaver

Det er gået meget godt for finneren de sidste 10 år.

Husker du tilbage for 10 år siden, hvor internettet blev lagt ned af en vild dude fra Finland, som gik ud af sit gode skind over en lakridspibe?

Jep, lakupiippu, og alt det der.

Manden hedder Pekka Luodeslampi og foruden sin glæde for lakridspiber, er han også en amatør-filmskaber og vlogger.

Lakridspibe-videoen blev set over 6 millioner gange - og består i bund og grund blot af en mand fra Finland, som bliver pænt begejstret over en nyåbnet pakke med lakridspiber.

Den skal lige genses:

ANNONCE

Selve konceptet med videoen var et sjovt forsøg på at lave en parodi på den finske regering, som tilbage i tiden havde intentioner om at fjerne lakridspiben fra markedet grundet dens mulige påvirkning af unges interesse i rygning.

Men mens du måske troede, at det var en tilfældig viral sag på internettet, som af og til koger over af de mest absurde ting - så er manden bag den vanvittige video faktisk blevet en ret populær Youtuber over årene.

Han har profilen UncleSamPatriot, hvor han spyr omkring sig med alt fra videoer, hvor han bliver jagtet af en bamsebjørn til boksevideoer.

Han er sygemeldt på grund af Tourettes-syndrom og nervesygdomme, som giver ham tvangshandlinger og hyperaktivitet - men han får det bedste ud af sin tid.

Han dyrker mange former for konkurrencer på spilfronten - han medvirkede eksempelvis i en Intel-konkurrence med Super Mario Boxing, hvor han som præmie fik en lille rejse til Venedig for to.

Han har medvirket i en dokumentarfilm Meemini instrueret af Wille Hyvönen i 2015, som gik ud på at undersøge, hvad der får ting til at gå viralt på nettet. 

- og så er han hamrende religiøs.

Han har slået et par Guinness-rekorder - blandt andet i deres Gamer’s Edition i forbindelse med Wii Fit Free Jogging, men mest af alt i hans rekord for at smadre æg.

Han har verdensrekorden i at smadre flest æg med knytnæveslag på et minut - han har smadret 100 æg på 1 minut og klarede rekorden i 2019 som et forsøg, der kunne bringe opmærksomhed på Tourettes og nervesygdomme.  

Alt i alt en potpourri af videoer, der er en genvej til internettets sorte hul af underholdning. You are welcome.

Du kan tjekke hans kanal ud lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce