Connery

Hurra for horoskoper!

Et lille artikelsamarbejde

Hurra for horoskoper!
Hver dag bliver utallige dårlige ugeblade læst igennem på utallige arbejdspladser i utallige kaffepauser, fordi utallige M-blade er blevet hugget fra utallige bladholdere af utallige elendige og selviske onanister.

En del af disse blade er det mig, der læser. Det eneste jeg altid hæfter mig ved i deres faste indhold, ud over kongelige kavalergange og den seneste opdatering om Anna Nichole Smiths mystiske død, der som alle ved er tæt på at være den største, mest relevante journalistiske begivenhed på denne side af børskrakket i 1929, er horoskoperne.

Det forundrer mig til stadighed, hvem de naive fjolser er, der beslutter, at servicere læserne med en skizoid 'astrolog' (bemærk hvordan det navn er valgt for at indikere noget forskeragtigt og højtideligt, for at dække over at de alle til hobe kommer fra Herlev og bor alene med en masse katte).

Tilsyneladende har bladbranchen simpelthen på et tidspunkt besluttet, at klumper af lysende materie 100 milliarder kilometer borte, samt jordens stilling da hendes navlestreng blev klippet, har en afgørende indflydelse på, hvorvidt Jonna Svendsen (vædder) skal investere noget mere eller får en ny kæreste.

Muligvis har Bettina Aller fået nogle kattekillinger forærende som lobbyvirksomhed. Hvorom alting er: Horoskoper er overalt, og jeg brækker mig over dumheden.
    
Men her på Connery.dk tror vi på, at give folk præcis, hvad de vil have. Og næstefter blottede barme og totalt for LOLLEREN links, som I forkælede unger allerede har fået masser af, tror jeg I savner horoskoper.

Derfor har jeg givet min nære veninde, den 57-årige dr. Zondra Jupiter fra Dansk Astrologisk Kosmoscenter For Udvikling Af Stjernebevidsthed den opgave at udvikle et livsvarigt horoskop, der er helt, komplet in
VANDMAND 21/1-19/2: Du vil fødes, og kan derefter være barn i en vis periode. Denne tid bør måske bruges på legende aktiviteter, hvilket vandmænd som sociale, kollektive væsner er gode til. Som retfærdighedssøgende og autoritetssky vil du muligvis på et tidspunkt i din ungdom opleve negativ energi i forbindelse med dine forældre. Vandmandens fremsynethed vil dog give dig midler til at overleve indtil voksenlivet, hvor du vil opleve en vis fysisk deroute imod den tredje alder.

VÆDDEREN 21/3-20/4: Som konkurrencemenneske til fingerspidserne blev du nummer et af en million sædceller, hvilket kan indikere, at vindermentalitet og sport er lige dig. Som ildtegn er du naturligvis dynamisk og kan virkelig brænde igennem (fik du den?) som iværksætter og nytænker. Karrieremæssigt tyder dine tegn på, at du vil finde en form for job, hvor du imod en fysisk eller mental ydelse af arbejdskraft modtager økonomiske goder.

TYREN 21/4-21/5: Din ungdom, barndom og voksenlivet vil være præget af en materiel, livsnydende indstilling til livet. Det betyder, at du f.eks. ikke vil tøve med at købe en ny mobiltelefon, selvom den gamle ikke er slidt! Samtidig er du som Tyr glad for mad, og vil ved flere lejligheder finde positive oplevelser i forbindelse med denne. Man kan nærmest sige, at du behøver mad for overhovedet at overleve.

TVILLINGERNE 22/5-21/6: Dit tegn er socialt, hvilket kan indikere, at du på et tidspunkt i livet vil få en gruppe af specielt udvalgte personer, som muligvis får en særlig plads i dit følelsesliv. Disse 'venner' kan være vigtige i dit liv, især hvis Solen har noget at sige. Tvillinger er festaber, og det er ikke utænkeligt, at din ungdom vil indeholde både fest og farver. Tvillingens todelte natur gør af og til, at du på visse tidspunkter vil være glad, og knap så glad på andre. Dette gælder især kvindelige tvillinger.

KREBSEN 22/6-23/7: Du kan ligesom Tvillingen have forskellige former for humør i løbet af blot en enkelt dag, hvilket kan blive udpræget i ungdommen. Da familieliv har en vis betydning for dette tegn, kan det give en tendens til, at din familie muligvis spiller en eller anden form for rolle i dit liv, specielt omkring højtiderne, forudsat at Månen ikke er i ascendanten. Adskillige gange i dit liv vil du hjælpe andre og få en mere eller mindre positiv fornemmelse, et tegn på Krebsens omsorgsfølelse.

LØVEN 24/7-23/8: Løver elsker at være midtpunkt, så du vil formentlig ved op til flere lejligheder være den, der snakker, mens en anden lytter til dig. Pas nu på ikke at 'brøle' for meget! (*fnis*) Løven kommer desuden sjældent ubemærket ind i et rum, og du vil derfor sandsynligvis blive opfattet, hvis dette rum er lille og indeholder mennesker udstyret med de nødvendige sanseorganer til at registrere fysiske objekter.

JOMFRUEN 24/8-23/9: Selvom dette tegn har ry for at være kolde og afvisende typer, så fortvivl ikke. Du vil muligvis virke lidt sær på andre, med dine helt egne ideer og lidt lukkede væremåde. Det er faktisk sådan, at mange jomfruer er meget disponerede for at blive astrologer, så det er altså ikke helt håbløst at være jomfru, uanset at du muligvis kan have svært ved at få venner. Jeg er selv jomfru!

VÆGTEN 24/9-23/10: Du er meget social, med adskillige telefonnumre i din mobiltelefon. Samtidig kan du især i ungdommen være præget af ubeslutsomhed, og det er ikke utænkeligt, at du kan være lidt i tvivl om f.eks. valg af uddannelse og karriere. Dette må du leve med, dit stjernetegn og ikke dig er som du ved herre. Vægte kan have tendens til ind i mellem at være dovne, og måske endda en enkelt gang ligge på sofaen efter en bytur, når der hellere skulle gøres rent i bryggerset.

SKORPIONEN 24/10-22/11: Du kan godt finde på at stikke lidt voldsomt (det er sjovt, fordi rigtige skorpioner har en hale, der kan stikke) og er måske en dramatisk type, der nogle gange kan skændes selv med folk du godt kan lide.

FISKENE 21/2-20/3: Fiskene er et kreativt tegn, så i barndommen vil du formentlig, uden at det er helt sikkert, fremstille forskellige former for tegninger, som dine nære vil beundre og f.eks. hænge op på køleskabet. Det er ikke unormalt at Fisk nyder musik fra tid til anden, det være sig i radioen eller på kassettebånd eller, hvis du har Solen i ascendanten, også på CD.

STENBUKKEN 22/12-20/1: Stenbukke er oftest *BLAM!* AAAAARRRRRRRRRGhhhhhh.........*ralle  ralle*......
SKYTTE 23/11-21/12: SKYTTER ER OFTEST TRÆTTE AF AT LÆSE AMULETBÆRENDE, FODFORMEDE TABERES LORTEMENINGER OM, HVILKEN HELT UNIK STJERNEBESTEMT PERSONLIGHED DE DELER MED FLERE HUNDREDE MIO. ANDRE IDIOTER!!!! SKYTTEN KAN VED EN OVERDOSIS FUCKHOVED I NOGLE TILFÆLDE GRIBE TIL VOLD, MULIGVIS MED SKYDEVÅBEN!!! Hvis de har Solen i ascendanten altså.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce