Connery

Hollandsk McD i problemer

Turister har klaget over formen på et pissoir

Når man skal træde af på naturens vegne, så skal man altså bare. Om det er midt i en fornem middag, til et møde eller på den lokale McDonalds. Det signal havde en lokal bestyrer af en McD i Holland forstået, så han anskaffede sig nogle helt specielle urinalier, for hvorfor ikke gøre en daglig begivenhed til en oplevelse?
ANNONCE
Hollandsk McD i problemer
Denne oplevelse blev der hurtigt sat en stopper for, da en amerikansk turist efter et besøg på den famøse hollandske McD, klagede til McDs hovedkvarter, der jo ligger i USA.

Manden mente, at det var en fornærmelse mod kvinder, at man havde urinaler, der lignede en kvindes mund, så derfor følte han sig i sin gode ret til at klage.

Nu er USA jo mulighedernes land - og også landet hvor de mest sippede personer er at finde, så turisten fik medhold i sin klage, og den hollandske McD fik påbud om at fjerne urinalerne og erstatte dem med nogle almindelige af slagsen.

Urinalerne ved navn "Kisses" der egentligt var tænkt som en blanding af en joke og rene kunstværker og designet af Meike van Schijndel, er nu endt som symboler på kvindeundertrykkelse, til trods for, at det rent faktisk var en tegneserie, der var inspirationskilden til de første tegninger af "pis-kummen".

Det har desværre ikke været muligt, at fremtrylle billeder af den famøse "pis-kumme".
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce