Connery

Høretelefoner

Nye høretelefoner, her er et par forslag

Lydkvalitet er en kæmpe faktor, når du skal vælge dine nye hovedtelefoner, men det er ikke det eneste du skal tænke på, når du leder efter det perfekte par.

Hvis du er en af de personer som hører musik i længere tid af gangen, ikke bryder sig om de klemmer om hovedet, ikke gider udskifte dem om et halvt år og du ikke vil have de irriterer din øregang så er du kommet til det rette sted.

Missionen: At finde nogen ordentlige høretelefoner
Værktøjet: Google, Diverse netfora, og sund fornuft
Kodeord: God lyd, og komfort

Af hvad jeg kan læse, er en tommelfingerregel at alle anbefaler et par ørebøffer, som fylder hele øret, men de skal være letvægtere. Den slags man fyrer ind i øret (som følger med til Ipods og andet stads) er ratet til ukomfortable, og lige til at smide ud - med få undtagelser.

Well here goes nothing...
ANNONCE
Høretelefoner
Bose Quietcomfort 2

Fedt: Ekstra komfortable, indeholder derudover en funktion som fjerner støj omkring dig. Høretelefonerne kan foldes sammen og smides i en medfølgende æske.

Skod: Meget dyre; når batteriet dør i dem mister du også musikken - de kan altså ikke spille blot på din normale lydkilde, men kræver ekstra batteri.
Generelt: De klarer sig lige, umiddelbart siger kritikere at hvis du vil have ordentlig lyd har du også råd til ekstra batteri.

(Klik for større billede)


ANNONCE
Høretelefoner
Sennheiser PXC 300

Fedt: Hænger godt på dine ører, højeffektiv støjfjerning og letvægt design. Kan foldes sammen til meget kompakt rejseæske.

Skod: De kan ikke spille særlig højt og er begrænset i maksimum volumen i forhold til andre høretelefoner.

Generelt: Sennheiser's letvægt støjbegrænsende høretelfoner er super komfortable og har god lydkvalitet. De kan sagtens konkurrere med dyrere og større høretelefoner.

(Klik for større billede)


ANNONCE
Høretelefoner
Audio-Technica ATH-EW9

Fedt: Disse luksøriøse clip-on høretelefoner tilbyder kirsebærstræ øredimser, letvægtsdesign og en blød rejse taske.

Skod: Lyden vil aldrig tilfredsstille folk med rock and roll i livet.

Generelt: Disse høretelefoner vil aldrig "rock your world" - De kombinerer fantastisk ydre og rimelig lyd, men så får du heller ikke mere for pengene.

(Klik for større billede)

ANNONCE
Høretelefoner
Pioneer SE-DIR800C

Fedt: Støjfri, infrarød trådløse høretelefoner med fjernbetjening. Dolby headphone mode, Dolby Digital, Pro Logic 2 og DTS, mange forskellige tilslutningsmuligheder. Derudover fast oplader på en "hjemmebase"

Skod: De koster kassen

Generelt: Disse høretelefoner er blandt de første med indbygget Dolby Headpone, og eftersigende skulle de lyde helt helt fantastisk.

(Klik for større billede)


ANNONCE
Høretelefoner
Ultimate Ears Super.fi 3 Studio
 
Fedt: Disse høretelefoner til at proppe helt ind i øregangen leverer præcis lyd til en god pris, og de er komfortable og meget nemme til at få sat ordentligt på plads.

Skod: Kablet er for kort ifølge mange brugere, som øjensynligt er rimelig høje..

Generelt: Klar lyd, balanceret lydgengivelse og dette burde være dit valg for et par rimelig billige men rigtig gode høretelefoner.

(Klik for større billede)

ANNONCE
Høretelefoner
Sennheiser HD 280 Pro

Fedt: Letvægtere og meget fedt design. De er nærmest lydtætte og isolerer personen, der har dem på totalt fra omverdenen. De kan foldes meget sammen og fylder ikke!

Det dårlige: De koster en bondegård

Generelt: Sennheiser's HD 280 lyder fantastisk til DVD film og alle musikgenrer.

(Klik for større billede)

Hvilket set "Earbuds" har du?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce