Connery

hFX Mediecenter

hFX lancerer et mediecenter som kan være en langsigtet investering

Pioneerne indenfor bygning af mediecentre, oplever nu for alvor, at deres første og dyre mediecenter satsning tilbage i år 2005 kunne betale sig.
hFX Mediecenter
Dem der købte deres første hFX Classic kabinet i mediecentrets spæde barndom, har ikke blot kunnet ombygge med nyeste skrig indenfor motherboards, CPU'er og grafikkort. Så snart beslutningen om valg af HD eller Blue-ray blev meldt ud fra de store selskaber, er indehaverne af hFX Classic allerede nu igang med at ombygge til Blue-ray drev.
 
Her gælder gårsdagens teknologi ikke. Med en mindre investering kan ejere af hFX Classic hurtigt omstille deres Mediecenter til de nyeste medier. 
Ejeren af et hFX Mediecenter behøver heller ikke bekymre sig om nye standarder mht.
DVB-T mpeg2/mpeg4 standarderne. Mange af hFX's Mediecentre er faktisk allerede klar til dette. Hvis ikke  - kan de hurtigt bygges om med ny tuner.
 
Med andre ord: hFX Mediecenter kabinetter bygger i den grad på langtidsholdbarhed.
Specielt de større modeller som hFX Classic og hFX Mini kan moduleres om i det uendelige. Dertil kommer, at mCubed hele tiden forsøger at lave nye moduler, der komplimenterer de nuværende produkter. F.eks. er der til  hFX Mini nu også er kommet en Class.d forstærker i samme design som Mediecentret, og snart følger Storage boxe, der følger hFX designet. Det tidsløse design, sammenholdt med en stilhed ud over det sædvanlige er hFX Mediecentret en langsigtet investering, der holder vand.
ANNONCE
hFX Mediecenter
Mange mænd drømmer om at få et Mediecenter inde i stuen. Mindst lige så mange kvinder siger nej tak til en 'computer' på reolen. Den larmer, den er grim, den er dyr og hun kan ikke se hvad de skal bruge den til, og om få år skal den alligevel skiftes ud som alle de andre PC'ere! MEN diskussionen behøver ikke at stoppe her!
 
Brug for flere argumenter?
 
hFX's Mediecenter overdøver ikke din udkårnes indretning. Det er tidsløst designet, lydløst, multifunktionelt, allergivenligt og strømbesparende...og så kan det leveres i en de-luxe edition med Swarovski krystaller eller i din kones ynglingsfarve, hvis stilen - og ikke mindst bankbogen er til det.
 
hFX Mediecentre produceres og opbygges in
ANNONCE
hFX Mediecenter
Alle hFX's Mediecenter Kabinetter er passivt kølede, dvs. bygger på en teknologi, hvor der ikke er blæsere som i en traditionel PC og derfor er lydløs.
 
Som sidegevinst hvirvles der heller ikke støv rundt, som det opleves ved traditionelle PC'ere. Derudover er produkterne baseret på Intels CoreDuo2 CPU'ere, der har et langt lavere strømforbrug end de typiske stationære computere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce