Connery

Her er Samsung Galaxy S4

Samsung lancerede i går aftes deres nye topmobil og videreudvikling af den nu forældede Galaxy S3. Her er et overblik over nye funktioner, design og mere.

En ny telefon, og så alligevel? Den nye Galaxy S4 ligner S3’eren meget, men hardware – og funktionsmæssigt ser vi en del forbedringer.

Til at starte med, er den nye model en større telefon med 5-tommer skærm, HD sAMOLED-display og fuld HD 1920x1080-opløsning.

ANNONCE
www.samsung.dk - Her er Samsung Galaxy S4 www.samsung.dk
En af de større forbedringer er hovedkameraet i telefonen som nu byder på hele 13 megapixel. Dertil kommer forskellige softwareforbedringer som ”Eraser-mode”, som gør det muligt at skyde en serie billeder og så lade softwaren fjerne eventuelle objekter som ikke var ment til at skule være på billedet – lidt ligesom kamerafunktionen i Nokia Lumia 920, som vi også kommer med nyt om senere.

Samsung har også lanceret fire nu funktioner som skal ændre den måde telefonen bruges på:

Air Gesture: Det er nu muligt at bladre gennem sider, hjemmeskærme osv. ved hjælp af håndbevægelser – uden at skulle røre skærmen.

Air View: Hold fingeren op til 10 mm. over skærmen og så vises stykker af det indhold du markerer. Det kunne eksempelvis være dine beskeder hvor brug af Air View ville vise den sidst sendte besked.

Smart Pause: Galaxy S4 holder øje med dig, og kigger du væk, så pauses videoindhold.

Smart Scroll: Hvis du læser avis og er nået til de sidste sætninger på skærmen, så scrolles der automatisk længere ned, så læsningen kan fortsætte uden at der skal reageres.

Vi på redaktionen er spændte – hvad med jer, skal I have Galaxy S4 når den engang lander i Danmark?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce