Connery

Hendrick's lancerer limiteret Lunar Gin inspireret af måneskin

Forfriskende, varm og small batch-dedikeret gin.

Hendrick’s har længe været mange gin-folks go-to-gin, når man skal have en god, klassisk cocktail - og nu er de klar med deres anden omgang med limited editions til folk, der gerne vil prøve noget udover det sædvanlige.

I samme vanlige vis med Hendrick’s finurlige, eventyrlige måde at fortælle og skabe på, har deres nye limiterede gin også fået en over nakken på unikhed.

Hendrick’s Lunar Gin.

Gin-brandet har hentet erfaring fra deres Master Distiller, Lesley Gracie, som har opfundet den nye gin ud fra hendes Cabinet of Curiosities.

Lunar Gin er en small batch gin, som er blevet opfundet under en af Gracies gåture i urtehaven under fuldmånens skær - en fornemmelse og en følelse, som kun opstår i mørket og i lyset af månen.

En følelse, hun har forsøgt at fortolke ned i en flaske gin med din særlige kombination af det forfriskende, det varme og det florale.

Efter 22 års erfaring i gin-universet har Gracie den unikke forståelse for, hvordan urter og smagsnoter spiller sammen og i sidste ende skaber en symfoni for ganen i de ædle dråber.

”Det handler om en følelse. Dén følelse, når det er en helt mørk og stille nat, hvor himlen er klar og stjernerne tydelige. Jeg holder meget af den følelse, og jeg har forsøgt at få fornemmelsen af at dele historier under stjernerne på flaske. I nattens mulm og mørke opleverman alverdens dufte, for visse blomster frigiver kun deres duft under månens skær. Om natten opleves dufte helt anderledes, og man oplever aromaer på en anden måde end i dagslys.”

- fortæller Gracie om sit arbejde med Lunar Gin.

Den nye limiterede Hendrick’s Lunar Gin kom i handlen d. 15. marts. 

Hvis du søger inspiration til, hvordan du kan bruge den nye Lunar Gin i dit cocktail-game?

Så prøv en Old Fashioned med gin! Se med herunder:

ANNONCE
STARRY OLD FASHIONED

Ingredienser:

- 50 ml Hendrick’s Lunar Gin

- 10 ml sukkersirup

- 1 stænk orange bitters

- 1 stænk Angostura Aromatic Bitters

- Appelsintwist til pynt

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser sammen med isterninger i et stort glas.

Hæld gennem en cocktail-strainer i et flot glas med isterninger.

Pynt med appelsintwist og server.

ANNONCE
Hendrick's lancerer limiteret Lunar Gin inspireret af måneskin
Del

Seneste nyt

Annonce