Connery

Headhunterne

Det kunne have været så godt, men ak...

2 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og info:
Drengerøvs faktor: 65%
 
Teknisk information:
Original titel: Hodejegerne
Dansk titel Headhunterne
Norge, 2011
Instruktør: Morten Tyldum
Medv.: Aksel Hennie, Nikolaj Coster-Waldau, Synnøve Macody Lund, Eivind Sander og Julie R. Ølgaard
Genre: Action/Krimi/Thriller
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1
Længde: 98 min
Bio premiere: 22. september 2011
Distributør: Nordisk Film
ANNONCE
Nordisk Film - Headhunterne Nordisk Film
Roger Brown (Aksel Hennie) har et mindreværds kompleks. Han er kun 168 cm høj, og det skal der naturligvis kompenseres for. Han bor således i et luksusvilla til 3 millioner om måneden og han har en super lækker og høj, blond kone ved navn Diana (Synnøve Macody Lund), som han forkæler med dyre smykker og andre kostbare gaver.
ANNONCE
Nordisk Film - Headhunterne Nordisk Film
Alt dette kræver selvfølgeligt penge. Til dagligt arbejder han som en af Norges mest eftertragtede headhuntere for et rekrutteringsfirma, der specialiserer sig i, at finde eliteforretningsmænd til store virksomheder. Men det er ikke nok til at betale alle regningerne, så om natten stjæler Roger værdifulde malerier fra de forretningsmænd, han har interviewet i løbet af dagen.
ANNONCE
Nordisk Film - Headhunterne Nordisk Film
En dag møder han danskeren Clas Greve (Nikolaj Coster- Waldau), som han straks spotter som en potentiel administrerende direktør. Tilfældigvis viser det sig at Clas har arvet et meget værdifuldt Rubens-maleri, som Roger beslutter sig for at stjæle. Men valget skal vise sig at blive skæbnesvangert.

For uheldigvis viser Clas sig selv at være en headhunter, dog en anden en af slagsen. Han er nemlig tidligere jægersoldat og får hurtigt opsporet Rogers gemmested og så begynder en kamp på liv og død.
ANNONCE
Nordisk Film - Headhunterne Nordisk Film
Headhunterne er desværre en noget skuffende affære. Det starter ellers ganske fint. Historien er spændende og tempofyldt. Roger er en sympatisk karakter og man håber inderligt på, at han slipper af sted med tyveriet, selvom det i så fald ville være blevet en ret kort film. Men hen ad mod slutningen forsøger filmskaberne, at udtænke sit publikum og dette gør desværre, at historien bliver alt for kringlet og utroværdig.
ANNONCE
Nordisk Film - Headhunterne Nordisk Film
Filmens eneste lyspunkter er den flotte fotografering og hovedrolle indehaveren Aksel Hennie, som leverer en virkelig stærk præstation. Vores egen Nikolaj Coster-Waldau virker derimod malplaceret som den psykopatiske jægersoldat Clas.
Del

Seneste nyt

Annonce