Connery

Hampenberg styrer Halftime showet til DDJA!

...og du kan stadig nå at komme til fest med de bedste.

Så er der nyt fra DDJA igen. 
Ingen ringere end Morten Hampenberg skal nemlig stå for underholdningen i showets "pause". Hampenberg har utallige club hits i repetoiret, og i år er han også nomineret i kategorien: The Voice Clubbing-prisen - med hans hit "Glorious" i samarbejde med Jesper Nohrstedt.

DDJA skriver om Hampenberg da han får at vide han skal styre halftime showet: 

Morten Hampenberg sprang op af producerstolen da DDJA overraskede ham med den gode nyhed. "Jeg er meget beæret over, at have fået det eftertragtede "half-time show", og glæder mig vanvittigt til at ruske op i Ballerup Super Arena, som om der ikke var kog nok på i forvejen", lyder det fra en glad Morten Hampenberg. "DDJA er årets vigtigste begivenhed for branchen, og der er maksimal fokus på artister og DJs, og jeg glæder mig som altid til at se hvad kollegaerne har fundet på, og hvilke nye spændende navne der dukker frem" slutter Morten Hampenberg, og sætter sig i stolen for at forsætte på det nye nummer som han er igang med at producere, og mon ikke det også rammer hitlisterne?
ANNONCE
Hampenberg Foto: DDJA - Hampenberg styrer Halftime showet til DDJA! Hampenberg Foto: DDJA
Du kan stadig nå at få billetter til Showet!
 
Billetsalget til dette års DDJA er gået ind i sin slutspurt, og på nuværende tidspunkt er over halvdelen af billetterne væk, og op mod 8000 festfreaks kommer for at hylde nattens helte, sammen med de mange optrædende artister, herunder Medina, Svenstrup & Vendelboe feat. Christopher, hele Cheff Records holdet, Alexander Brown, Niklas, Djämes Braun, Puls og mange flere. Og så er der jo også lige aftenens surprise party, hvor DDJA hylder nogle af de rigtigt store navne fra 90'erne. Så der er nok at komme efter hvis du vil feste dig ind i den sidste fridag i påsken. DDJA vært i 2013 er i øvrigt den selvudnævnte champ, Uffe Holm.
  
Billetter købes her: http://www.billetnet.dk/event/363749

Connery redaktionen kommer selvfølgelig også - gør du?! Be there or be square.

Klik her for at se hvordan det var sidste år, hvis du ikke kommer går du glip af gode babes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce