Connery

Ham den lange og K-Liir

Ham den Lange og K-Liir

Navnene er Thorbjørn Bech-Rossen og Nicholai Friis aka "Ham den Lange" og "K-Liir"

De har sammen lavet albummet "Sammen & Hver For Sig" der indeholder 16 tracks.


Albummet er helt specielt for rapperne er forskellige, men de kan også finde ud af at arbejde sammen. Derfor består albummet af 2/5 K-Liir, 2/5 Ham Den Lange og 1/5 Ham Den Lange & K-Liir.

De er begge dygtige rappere, med rødder fra Århus. Samarbejdet kom op at køre da de mødtes igennem fælles venner, og dannelsen af Burger Inc Records.
ANNONCE
Ham den lange og K-Liir
Deres stil passer rigtig godt. Det er en blanding af undergrund og mainstream. Denne stil kommer blandt andet til at høre i nogle af deres numre, som de har lagt ud til fri download!

Ham den Lange

Main tekstskriver der skriver meget selvreflekterende og tankevækkende. Teksternes indhold er baseret på oplevelser såvel som refleksioner, der udmunder i skæve og underholdende pointer.

K-Liir

Nocholai Friis blev anerkendt med prisen årets rapper 2003 i Århus. Han går under betegnelsen "Vinyljunkie." Hvilket vil sige at han følger meget med i hvad der sker på den danske og udenlandske scene.

Når K-Liir skal skrive tekster er det på samme stil som Ham den Lange, som går ud på både at lave tekster man kan tænke over, samt tekster der er provokerende og underholdende.

Lyt da selv til skidtet

Det lyder meget godt, men hvorfor gå ud og investere i en plade, når man ikke ved om man kan lide det? Det er jo dumt. Derfor har Ham den Lange og K-Liir lagt adskillige numre ud på deres hjemmeside (linket ligger som kilde).

Der ligger det meget kontroversielle track "Fuck Hiphop" også. Det er et track jeg er rigtig vild med!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce