Connery

Guide til betting

Weekendens bedste spil er fundet

Guide til betting

Du sidder nu og læser mit første bud på weekendens bedste spil.

Det skal ikke forstås derhen at jeg er novice udi spilverdenen, da jeg de sidste fire år har skrevet spilletips på forskellige danske internetsites, alle årene med ganske pænt overskud.

Pt skriver jeg kun på tipsomtip.com, som jeg er medejer af, under pseudonymerne Kunden & Ghost.

DVS jeg har nu givet mig i kast med denne blog og indrømmer blankt at jeg på ingen måde er journalistuddannet, så sprogblomsterne findes sandsynligvis pænere andre steder, det er ikke den del som er min force.

Jeg vil hver uge anbefale, hvad jeg hver fredag ser som weekendens bedste spil.

Anbefalingen vil være i units, sådan at man eventuelt selv kan tilpasse den til egen pengepung, såfremt man vælger at følge spillene.

Samlet indsats per uge vil normalt være mellem 10-20 units.

For nemheds skyld, vil jeg i beregning af over/underskud bruge kr. 100 som unitstørrelse. Men det vender jeg tilbage til i næste uge.

Men nu til det, som det hele drejer sig om, nemlig bettingen, vi skulle have gået en stor weekend i møde, med blandt andet spansk opstart, men spillerne skal have garanti for deres gigantlønninger. Så vi må vente lidt med at spille på La Liga. Men der er heldigvis nok af andre ligaer i gang.

Lørdag kl 16

Aston Villa - Blackburn

1 tal – odds 1,75 hos Expekt

2/10 units

Den engelske Premier League startede sidste weekend, hvor Faxes tropper skuffede hjemme på Ewood Park med 1-2 til Wolves. Villa fik en okay start med 0-0 hos Fulham.

Blackburn havde i den forgangne sæson Premier Leagues dårligste forsvar på udebane, 43 mål lukkede de ind i 19 udekampe, blandt andet fire i besøget i Birmingham, hvor Villa vandt 4-1.

Dertil kan lægges en skadesfri Villa trup, mens Blackburn må teste flere nøglespillere op til kampen.

Så jeg synes at der er værdi i hjemmesejren
 

Søndag kl. 13.45

Næstved – Randers

Over 3,5 mål – 2,4 Sportingbet (Bet365 2,38)

2/10 units

Ikke den aller nådigste start for Næstved, med de to nedrykkere i de to første runder. Der var gang i den, på Blue Water Arena, hvor Esbjerg vandt 5-4.

Mens Randers startede med en 4-1 sejr over VB Kolding og de viste at formen er vedligeholdt og de har spillerne til en hurtig tilbagevenden til landets bedste række.

Spiller begge hold lige så friskt til, som i første runde, er værdien i over 3,5 mål .
 

Søndag 16.30

Mainz-Schalke 04

Mainz scorer over 1,5 mål – odds 2,6 Betway (Bet365 2,37)

1/10 units

Det må ikke være sjovt at være fan af de kongeblå for tiden, for det første endte mesterskabet i Dortmund, i en sæson hvor Ruhr-klubben endte helt nede som nummer 14. Blandt andet langt efter sæsonens overraskelser Mainz og Hannover, om endte nummer 5 og 4. Eneste lyspunkt i sidste sæson var Neuer i målet og ham sagde Bayern jo så haps til i sommerpausen.

Mainz var som nævnt sidste sæsons overraskende nr. 5 og det endda kun fordi de sukkerkolde Hannover til sidst vågnede ellers var placeringen blevet endnu en tand bedre.

Mainz med en del nye spillere, blandt andet Anthony Ujah fra Lillestøm og Pospech fra FCK, mens stjernefrøet Schürrle er sendt til Leverkusen.

Schalke vandt ganske vist 5-1 over ståles nye tropper i sidste weekend, men fulgte op med total fiasko i Finland i EL kvalifikationen, med et 2-0 nederlag.

Mainz har lagt fra land spillemæssigt som de sluttede, to sejre over Leverkusen og Freiburg.

Synes Schalkes forsvar har efterladt sig noget at ønske, så spillet er at Mainz scorer over 1,5 mål i kampen.



Søndag kl. 17

Montpellier - Rennes

Begge hold scorer – odds 2,00 hos Bet365

2/10 units

Rennes har til gengæld været klar i et par uger, og det beviste de i første runde, med en fin udesejr over oprykkerne fra Dijon på 5-1, og 1-1 hjemme mod nyrige PSG. Grunden til at de lige er tanden mere klar end Montpellier, skal findes i de europæiske kampe hvor de har været i ilden, og på den led har et par kampe mere i benene. Senest en flot 2-1 sejr ude over Røde Stjerne.

Montpellier har længe været et af de bedre hjemme hold og de har max point efter de to første runder og er skræmmende gode hjemme, Rennes-offensiven har dog ikke været til at stoppe, hvor hurtige Pitroipa og Montano har lavet masser af ravage i modstandernes forsvar.

Selvom fransk fodbold ikke altid er lige målrigt ligner det mål i begge ender.
 

Marseille-St.Etienne

Søndag kl. 21

Over 2,5 mål – odds 1,95 hos Bet365

4/10 units

For mig ligner det weekendens brag i Ligue1. Marseille tager imod et kontrastærkt St. Etienne i en kamp de vil vinde, hvilket de selvfølgelig vil hver gang de træder ind på grønsværen. Men vicemestrene er startet med to uafgjorte 2-2 kampe og trænger til de tre point. Etienne kan dermed ikke undgå at blive farlige og med to sejre i de to første runder har de ganske høj moral, blandt andet en flot 2-1 sejr i Bordeaux.

Marseille med ustabile (jeg er ikke fan) Mandanda i målet, giver altid lidt ekstra action og med nyt forsvar i forhold til sidste sæson, så har der været usikkerhed rundt omkring og de har lukket minimum 2 mål ind i deres seneste fire kampe

Håber i alle får en spændende og ikke mindst indbringende weekend, men husk i betting findes der ikke noget som er sikkert.

Kunden

tipsomtips.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce