Connery

Grillede blæksprutter

En nem utraditionel forret, der kan imponere ethvert selskab

Grillede blæksprutter
Hver lørdag i de næste tre uger, vil der komme en opskrift på en forret eller en snack, der er utraditionel, men alligevel nem at lave, når bare man har den rigtige opskrift

Det er ingen sag at komme til at ligne en mester kok med denne forret. Den er utraditionel, og uden tvivl ikke noget der bliver serveret hver dag. Så hvis du skal imponere svigerfamilien, så er det bare med at komme igang.

I samarbejde med De Danske Spritfabrikker har Brasserie Mühlhausen udtænkt en række opskrifter, der kombinerer det sydeuropæiske køkken og den danske snaps og akvavit. Brasserie Mühlhausen er en forholdsvis nyåbnet restaurant på hjørnet af H.C. Andersens Boulevard og Studiestræde i København, som har valgt at specialisere sig i sydeuropæisk madkunst med især delikatesser fra det unge køkken til overkommelige priser som specialitet. Og brasseriet har taget det som en udfordring at skabe opskrifter på tapas, der inkluderer den danske snaps.

Her er den første opskrift på af de mest populære tapas i den utraditionelle kombination:

Grillede Blæksprutter
4 personer, til forret eller snacks

200 g små blæksprutter
3 dl oliven olie
1 bundt kruspersille
3 citroner
4 cl AALBORG DILD Aquavit

Blæksprutterne marineres i halvdelen af olivenolien. Grilles og lægges i resten af olien. Tilsæt citron, salt, persille og Aalborg Dild Aquavit

Velbekomme
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce