Connery

Grethe Sønck

Morfars musik

Hvis der var noget morfar kunne lide, så var det noget godt dansk musik med tekster, han kunne forstå og ikke alt det der udenlandske larm, man blev skør i hovedet af, og hvor sangerne havde hår helt ned over ørerne.
Grethe Sønck
Nej morfar ville have lov til - efter en hård arbejdsdag - at sidde sammen med Karl og Hans-Jørgen og høre Grethe Sønck, mens mormor lavede stegt flæsk med persillesovs ude i køkkenet, hvor hun også hørte hjemme.

Grethe Sønck fejrede den 1. maj sit 60 års jubilæum, og behøver jeg fortælle, at alle vores morfædre med koner var med til at fejre det?

Damen, som har været med i 15 film og udgivet så mange albums, at jeg opgav at tælle dem, blev født den 16. juli 1929 i Hjerm i Vestjylland, som datter af Alfine Søncksen og en italiensk operasanger Augustinus Grandez. 

Hun har deltaget i flere Melodi Grand Prix sammen med partneren Jørgen Ingeman. Hun giftede sig med showbizz' grand ol' man Gustav Winkler som forblev hendes store kærlighed, til han døde i 1982 efter fireogtre 
Grethe var også den, som på en rejse til Italien opdagede et andet af morfars store idoler, nemlig den lille dreng med den store stemme Robertino. Grethe Sønck er ligesom både morfar og Connery still going strong.

Nyd morfars musik på din mobil her:

Grethe Sønck: Pensionistvisen

Dansk Melodi Grand Prix 1963

ANNONCE
Grethe Sønck
&mode=related&search
Del

Seneste nyt

Annonce