Connery

Godt nytår!

Et par bagstive ord fra chefredaktøren

Så står der 2018 på kalenderen. Fantastisk.

Der er bare et eller andet helt specielt, ved at starte året op med massive tømmermænd, moralske skrupler og en "Hvad fanden har jeg lavet i nat?"-følelse. Derfra kan det nemlig kun gå en vej: Frem. Op. Videre. 

Jeg taler af personlig erfaring. Min første dag i det nye år, var nemlig lige præcis sådan. Efter at have holdt festen kørende indtil beværtningen i min gamle hjemby lukkede, og jeg stod ude foran stedet - uden min jakke, uden nøgler, og med et telefonbatteri der var faretruende tæt på 0, traskede jeg i min bagstivhed over til min makker, som havde en sofa jeg kunne vælte omkuld på. I bagklogskabens tegn, skulle man nok have stoppet festen lidt tidligere, men hvad fanden - man møder gamle bekendte og nye, og ja sådan er det jo nok, når man er en festglad stodder, der ikke har de store forpligtelser på privatfronten. 

Anyways, jeg fik sovet det hele ud, fandt min jakke og mine nøgler, og er netop mødt ind på kontoret. For nu skal der altså ske ting og sager igen. 

2017 har været et travlt år for Connery-teamet. Vi er blevet lidt flere, og siden vi i efteråret overtog driften af M! har vi haft enormt travlt. Derfor har vi også kørt rimeligt hårdt igennem på rutinen, her på Connery. Men efter en tiltrængt julepause, er vi klar til at køre sitet op i det høje gear igen. Ud over de mange nyhedsartikler, anmeldelser og tests, skruer vi i det nye år endnu mere op for antallet af long-reads, interviews og portrætter. En del af årets temaer kommer til at reflektere vores egne personlige rejser mod at blive endnu mere voksne drengerøve, det kan næsten ikke undgåes. Derudover har vi identificeret en række super cool personligheder, hvis rejser vi har tænkt os at følge en smule mere indgående, i løbet af det kommende år. Det gælder alt fra skuespillere, musikere og andre offentlige personer til iværksættere og forretningsmænd. Det er gode solide personer, med spændende historier, hele vejen rundt. 

Som altid er vi super beærede over, at du kære læser holder fast, og følger udviklingen - det er jer vi gør det hele for. Også når vi sidder og tonser igennem på kontoret i ugens sidste time, en søndag aften. Ambitionerne er her i allerhøjeste grad, og vi glæder os til at gøre det hele endnu bedre i år! 

Velkommen til 2018.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce