Connery

Gode aktiviteter på en første date

Dette indhold er sponsoreret


Man har fundet en sød pige og man ønsker at tage den videre og invitere hende ud. Det er en grænseoverskridende proces for mange. Hvad hvis nu man bliver afvist? Hvad skal vi lave på vores første date? Der er mange spørgsmål, som skal besvares, men vigtigst af alt er det at man får inviteret hende ud. Dating er svært, men det er en vigtig del af livet, da det er med til at man vokser som person og man kan finde kærligheden. Denne artikel ønsker at hjælpe med at finde ud af hvad man skal lave på den første date. Læs derfor videre nedenfor. 

Fang en øl på den lokale 

Når det kommer til en første date er det ofte en god ide, at komme ud af huset. Mange mener at ‘hjemmebanefordelen’ ved ens hjem eller lejlighed er at foretrække, men det kan være grænseoverskridende for hende, at komme hjem til med det samme. Derfor kan man med fordel tage noget afslappende med en øl på et værtshus eller bar. Find dit yndlingssted og der har man allerede det første samtale emne. Pas på med at få for meget at drikke, men en øl eller drink kan være med til at sætte stemningen og man kommer til at slappe lidt mere af. 

Hvad med en løbetur? 

En løbetur er også en god ide for en første date. Det er ofte en aktivitet, som kræver, at man har en ide om personen. Men motion generelt er fedt på første dates, da man for det første kommer ud af ens eget hoved, mens man dyrker motion og samtidig får man muligheden for at lære personen at kende. Der er mange sportsgrene eller motionstyper, som er gode til første dates. Det er alt fra løbeture til tennis og måske endda en tur i svømmehallen - det kommer helt an på interessefelterne. 

Brætspil måske? 

En anden ting, som mange er begyndt at gøre, er at tage på brætspilscafe med deres dates. Rundt omkring i landet er der flere og flere af disse cafeer, hvor man har muligheden for at vælge mellem hundredvis af brætspil. Disse er gode til dates, da man altid har noget at snakke om og hvis man går i stå - så har man spillet at koncentrere sig om. 

Det store spørgsmål bliver om man skal lade sin date vinde eller ej - her er svaret altid nej! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce