Connery

Glædelig jul

Glædelig jul, røvhuller!

Glædelig jul alle sammen. Set fra den mørke side.
Glædelig jul
Så blev det sgu da jul, hva? Hvad fanden sker der for vejret? Vi er i december, og der burde falde nyfin sne, men hvad får vi? Regnvejr og en sløj omgang blæst... Kom nu ind i kampen vejrdrenge, det er simpelthen ikke godt nok.
 
Men for fanden hvor har jeg glædet mig til juleaften. For så er det hele slut, er du gal hvor jeg glæder mig til at få det overstået. Butikkerne har været i gang siden august, og folk har været julestressede siden midten af juni. Helt ærligt kom nu af sted, det er en aften, hvor stort er det?? Det er jo ikke et rocketlaunch, vi har med at gøre. Det er fejringen af en fiktiv persons fødselsdag. Skulle jeg fejre alle de fiktive personer jeg kendte, ville jeg gå til flere fødselsdage end Bilka!
 
For resten, hvad er det præcis der gør, at man skal gå rundt om træet? Hvis jeg ønskede at jazze rundt om et træ med mine nærmeste i hænderne og synge om folk, der hedder Ole, så ville jeg konvertere til asetro. Men nu er det ikke mit ønske, så jeg foretrækker at lade være.
 
Vi æder ting i julen, vi under alle omstændigheder aldrig ville æde, hvis det var en hver anden dag. Hvor mange af jer har i gennem de forgangne ti måneder smidt en tørret dadel i kæften? Nej vel... Eller for den sags skyld figner. Hvad fanden er det med tørret ubrugelig frugt og julen.
ANNONCE
Glædelig jul
Eller marcipan for den sags skyld. Fy for satan i juni, men i december: sig mig engang er det ikke mandler og sukker i en smuk forening, smadret sammen til en lind masse? Det tror jeg nok, det er, og det skal jeg så meget have noget mere af. Jeg forstår det simpelthen ikke!
 
Få det nu overstået, stil jer i kø til gavebyttehelvedet. Nyd det for fanden - I får i det mindste det I gerne vil have!
 
Glædelig jul alle sammen, men gør mig den tjeneste at lade være med at fejre det, som om det var noget særligt. Julen er, ligesom alle andre offentlige helligdage, en undskyldning for at puste liv i forbruget, så samfundets store hjul kan dreje lidt hurtigere. Og stik mig så mine gaver røvhuller!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce