Connery

Glædelig jul

Rigtig hjertelig og glædelig jul alle sammen.

Glædelig jul alle sammen. Set fra den lyse side.
Glædelig jul
Kig ud af vinduet, nej ved du hvad? Åbn vinduet. Fyld lungerne med decemberduft. Ikke bare den lugt der umiddelbart kommer, når du åbner vinduet men også fornemmelsen, hjertevarmen, glæden ved at give, juleånden, det hele. Lad dig fylde.

Det kan godt være, at december ikke er kommet, som den plejer. Det er ikke så koldt, som det plejer at være. Det er ikke så mørkt, som det plejer at være, men det er heller ikke pointen ved julen. Pointen er følelsen ved julen, den barnlige glæde indeni og de store smil. Hav overskud, overskud til at nyde juletræets glans. 
 
Jeg kan huske julemorgen fra min barndom som noget af det smukkeste, jeg har indeni. Jeg kan huske, at jeg vågnede og lige lå og nød fornemmelsen af min varme dyne, hoppede ud af dynen og i min badekåbe. Gik ind i stuen, tændte på kontakten så juletræet strålede om kap med forventningen til aftenens forløb. Jeg kiggede betaget på pakkerne og drømte mig væk til min ønskeliste, og håbede på, at jeg ville få lige, hvad jeg havde ønsket mig.
 
Dagen forløb med hygge og klargøring til aftenens hjertevarme familiekomsammen. Åh, så oprandt det, det ringede på døren, alle der kom ind havde smil plastret ud i ansigtet. For søren, hvor er det dejligt. Julen er vidunderlig!
ANNONCE
Glædelig jul
Så glædelig jul alle sammen. Jeg sender jer alle en masse hjertevarme. Mine tanker og varme følelser går ud til:
 
Skribentcrewet og hele staben bag connery.dk. I er nogle fantastiske mennesker, jeg håber I må få en rigtig dejlig aften, lige meget hvor I er, og hvem I er sammen med.
 
Alle jer brugere: Nogle af jer kender jeg super godt, nogle kender slet ikke og andre kender jeg alt for godt ;-). Glædelig jul til jer. I er Connerys rygrad - uden jer var vi ingenting.
 
Glædelig jul alle sammen - I er nogle smukke mennesker!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce