Connery

Gisli

Gisli klar med opfølger til debut EP'en Sky High.

1 ud af 6 stjerner
Gisli
Forandring fryder? Ikke denne gang. Gisli taler højt og flot om at være anderledes og det lykkedes ham også, men bestemt ikke på den gode måde!

På albummet er der mange forskellige producere, fra både rocken og hip-hoppen. Og på de numre som rock-producerne har haft fat i, er det meget tydeligt at høre, at det normalt ikke er den slags musik de har med at gøre.

Albummet starter utroligt irriterende, med et intet mindre end forfærdeligt nummer kaldet Doin' My Thang, hvor Gisli starter med at proklamere hvor dygtig han er til at sige ordet ''Thang'' og at han er den eneste i landet som bruger det. Men han kan ikke engang selv udtale det, så det virker ærligt talt for åndssvagt. Denne stil fortsætter nogle numre endnu.

At Gisli kan rappe er der vist ikke tvivl om og jeg synes han formår at udnytte hans talent til fulde. Der er mange forskellige tracks, med helt forskellige flows. Det er flot, og det kan vi lide. At han så har fået hip-hop gruppen Little Brother med på albummet er da helt og aldeles fremragende. Nummeret som Little Brother medvirker på hedder Can't Keep, og er et lækkert stille og roligt nummer som man ikke kan så meget andet end at nyde. Omkvædet er sunget smukt af Phonte. Beatet er leveret af Tue Track. Tue Track leverer også et andet fremragende beat til lidt af en banger i nummeret Shut The Fuck Up, som klart er min favorit på dette album.

Resten af numrene er ikke værd at nævne, og albummet som helhed er egentligt ret skidt, dog redder de 2 sublime numre, og Gislis alsidighed 2 stjerner til rapperens seneste udspil.

Tracklisting:
01. Doin' My Thang
02. It Don't Stop
03. The World Is Movin'
04. Kiss The Bastard
05. Shut The Fuck Up
06. Under Control
07. Can't Keep feat. Little Brother
08. Depression Seller
09. Find A Way
10. Just Rock
11. We Are The People (Gisli Vs. SuperTroels)
12. Sparkle In My Eyes
13. The Joint
14. Cash On Demand
15. Yes Maam (All Nite Long)
16. Running...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce