Connery

Garbage

"Bleed Like Me" er udkommet og turneen slår denne gang en tur forbi Danmark.

Garbages første album udkom tilbage i 1995, så de har eksisteret i lang tid, men der har været rimeligt stille omkring bandet siden deres sidste udgivelse Beautiful Garbage i 2001, og deres tur forbi Roskilde Festivalen i 2002, men tavsheden er blevet brudt.
Garbage
De fleste kender nok Garbage, de har leveret en masse store hits, både i halvfemserne og i starten af dette årtusinde. Lad os derfor starte med et kig tilbage i tiden.

Garbage

Den første skive Garbage udkom som sagt i 1995, og allerede fra start af leverede gruppen, med sangerinden Shirley Manson i forgrunden, solide hits som "Queer", "Stupid Girl" og kæmpe hittet "Only Happy When It Rains".

Version 2.0

Nummer to cd udkom så i 1998, og Garbage viste endnu engang, at de var i stand til at smække et godt album sammen, for alene fra dette album udsprang der hele seks singler: "Special", "I Think I"m Paranoid", "Push It", "When I Grow Up", "You Look So Fine" og "Trick Is To Keep Breathing".

Garbage fik endvidere i 1999 æren af at levere titelnummeret "The World Is Not Enough" til James Bond-filmen af samme navn.

Beautiful Garbage

Den tredje plade Beautiful Garbage solgte ikke helt så meget som sine forgængere. Selve musikken var til tider også en del mindre fjendsk end den var i starten, og en smule mere finpoleret. Men Garbage præsterede da atter en gang at få sig et par hits på samvittigheden, numrene "Androgyny", "Cherry Lips", "Breaking Up The Girl" og "Shut Your Mouth" nåede ud i æteren og en tur omkring MTV.
ANNONCE
Garbage
Bandet deltog også på Roskilde Festivalen 2002, selvom de måtte aflyse en del af deres planer i tiden omkring på grund af sygdom, hvilket resulterede i, at Shirley Manson nåede at drikke sig godt halvfuld på den orange scene i skotsk whisky, da det skulle hjælpe på hendes halsbetændelse, mente hun selv...

Det måbende publikum blev under denne seance opfordret til at synge Kylie Minogue-sange, så Garbage er i hvert fald ikke kedelige på en scene.

Egentligt har der altid været et par års ventetid på Garbages nye udgivelser, og nu var det også på tide, at de kom med noget nyt. Den nyeste plade udkom i april måned i år.

Bleed Like Me

Fra deres nyeste album er der endnu kun udkommet singlen "Why Do You Love Me", den næste single bliver "Run Baby Run", der bør være ved at ramme forretningerne og medierne.

I forbindelse med udgivelsen af det nye album, tager Garbage på turné. De har allerede overstået deres USA-del, og den videre tour bringer dem endda til Danmark, vi er faktisk det eneste nordiske land, der får æren af deres besøg i denne omgang.

Koncerten i Danmark kommer til at foregå i KB Hallen d.1 juni.

Vil du læse mere om Garbage? Så klik her

Og skulle du være blevet interesseret i at se dem live i Kb Hallen, kan billetten købes i Fona-forretningerne eller hos billetlugen.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce