Connery

Funeral For A Friend - Tales Don't Tell Themselves

Funeral For A Friend har født et dejligt album og døbt det Tales Don't Tell Themselves

2 ud af 6 stjerner
Funeral For A Friend - Tales Don't Tell Themselves
release: uge 20
medie: cd
label: Warner

Lad mig slå fast med syvtommersøm, at her har vi et album, der kan sætte pulsen i vejret og få mig til at ønske jeg havde åben sportsvogn - for så skulle Danmark dæleme få blæst ørerne af mens jeg tordnede derudaf for fuld guitarpedal!

Jeg bliver med andre ord i et jublende godt humør når jeg sætter det nye album Tales Don't Tell Themselves på anlægget. Pladen er tredje studieproduktion fra Funeral For A Friend, og bør bestemt erhverves af fans af tidligere udgivelser.

På Tales Don't Tell Themselves er det specielt skæringer som One For the Road, On A Wire og den fremragende Walk Away der går lige ind og skriger hit i lytterens øregange. Sidstnævnte bør i hvert fald kunne genkendes af mine naboer, der har måttet lægge øre til utallige afspilninger. Fantastisk nummer, der giver mig lyst til at danse ind i sommeren med åbne arme.

Funeral For A Friend har med Tales Don't Tell Themselves doneret verden et dejligt, lettilgængeligt punkrock-album, der vinder opmærksomhed og anerkendelse fra genrefans allerede fra første nummer. Albummet er velproduceret og intereressant, med dejlige stemninger, smukke kompositioner og den velkendte smeltende vokal, der altid er så berusende, når man lytter til dette engelske band.

Når det er sagt, så må det tilføjes, at der ikke er noget vanvittigt revolutionerende ved Tales Don't Tell Themselves, og denne dom lægger grunden for, hvorfor jeg nøjes med at give albummet 4 stjerner. Det er et fedt album, og det er en skive, jeg bestemt vil hive frem fra tid til anden, men det går nok desværre ikke over og bliver på min all-time top 10; ud over Walk Away, der virkelig har fået min opmærksomhed i en sådan grad, at jeg kan savne det, hvis jeg ikke hører det.

Albummet udkom d. 14 maj, og fire tracks er at finde på myspace.

Trackliste:
1 "Into Oblivion (Reunion)"
2 "The Great Wide Open"
3 "The Diary"
4 "On a Wire"
5 "All Hands on Deck - Part 1: Raise the Sail"
6 "All Hands on Deck - Part 2: Open Water"
7 "Out of Reach"
8 "One for the Road"
9 "Walk Away"
10 "The Sweetest Wave"
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce