Connery

Fri Zone

Sonofon gør det billigere at ringe fra mobiltelefonen.

Fri Zone
Så har Sonofon ved hjælp af Fri Zone gjort det muligt at ringe billigere på mobilen end på fastnetstelefonen. Og ifølge Gallup er hele 45% klar til at droppe fastnetstelefonen til fordel for mobilen.

Hvis man skal ringe til en fastnetstelefon fra sin mobil med det nye Fri Zone abonnement, ja så koster det faktisk 0 øre. Dette er dog kun så længe at mobilen registrerer at du befinder dig på din hjemmeadresse. For når du bevæger dig væk fra din bolig skifter den automatisk over til almindelige minutpriser.

Sonofons salgs og marketingsdirektør, Peter Berg udtaler: "Der var engang, det kunne betale sig at have en fastnettelefon. Sådan er det ikke længere. Med Fri Zone gør SONOFON op med årtiers stavnsbinding til telefonstikket i væggen og et dyrt abonnement".

"Danskerne er ganske enkelt vænnet til at tro, at det er billigere at ringe fra fastnettelefonen. I mange tilfælde er det rent faktisk meget dyrere. Med Fri Zone skal forbrugerne nu ikke længere bekymre sig om forskellen på fastnet- og mobilpriser - mobilen er altid billigst. Selv de nye tilbud om IP-telefoni vil med dagens priser være et dyrere alternativ for langt de fleste husstande - og så er der stadig et stik i væggen," fortsætter han.

Med det nye abonnement Fri Zone er det muligt at spare op til 20% i forhold til fastnetstelefonen. Man spare blandt andet en del på det månedlige abonnement, hvor man med Fri Zone kun skal betale 49 kr og som åbningstilbud, ja så får man lov at betale 0 kr. indtil 2006.

"Mange hjem har i dag både mobiltelefoner, bredbåndsforbindelse og en fastnettelefon. Vi forventer at se et markant skift, hvor mange vil nøjes med mobiltelefoner og en bredbåndforbindelse. Det svarer bedre til dagens kommunikationsbehov, og det er økonomisk fordelagtigt. Den faste telefon er godt på vej til at blive overflødig på hjemmefronten," slutter Peter Berg.

Læs mere om det nye abonnement på: Sonofon.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce