Connery

Forskellen på mænd og kvinder

Vi sætter kulør på din hverdag!

Vi hører hele tiden om kvinder som postulerer, at der ikke er for spor forskel på mænd og kvinder - og at kvinder besidder de samme fine kvaliteter som mænd.
Forskellen på mænd og kvinder
Som mænd må vi konstatere og bekræfte, at dette er rene konspirationer. Vi kan jo alle nævne de første 1.000 forskelle på manden og kvinden.

Vi ved jo, at mandens hjerne er større end kvindens. Vi ved, at kvinden har små fødder, så hun kan stå tættere på komfuret, og at der faktisk er en grund til, at kvinder kan multitaske - alle disse små ting som er almen viden i vores moderne samfund.

Men der findes også mange andre forskelle f.eks. smag, præferencer, filosofi og tag dette eksempel som meget godt forklare ur-forskellen på mænd og kvinder. Vi kan jo nærmest kalde det den moderne evolutionsteori - grunden til, hvorfor vi ser disse forskelle på manden og kvinden. Lad os bare kalde eksemplet for Livssyn.

Mænd tænker med hovedet kvinder med hjertet...

Dette var dagen hvor Bodil og Peter senere måtte erfare, hvad den rigtige mening med udtrykket "ramt af amors pil" i virkeligheden betød...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce