Connery

Forsikring – derfor!

Mit toilet brændte næsten...

Jeg har seriøst altid tænkt, at forsikringer er for svæklinge, mine forældre og folk, som tror at verden er ond. Det fik mit toilet og min gamle forretningspartner overbevist mig om, ikke er helt sandt.

Det var en varm sommeraften i august, jeg sad og snakkede med den daværende partner på Connery.dk (Cindy), som var forsikringshalløj-medarbejder. Hun spurgte mig, om jeg nogensinde havde overvejet at tegne en indboforsikring? "Øhhh nej, egentlig ikke! Forsikringer er for svæklinge, mine forældre og folk, som tror at verden er ond!" svarede jeg arrogant! Cindy fik mig dog overbevist...

En forsikring handler om mere end penge ud af vinduet. En forsikring handler om sikkerhed, mindre stress i hverdagen og en mulighed for at få hjælp, når lokumet virkelig brænder på.

Jeg har i den tid, jeg har haft min forsikring, allerede lavet underskud hos mit forsikringsselskab. Da nogle forunderlige narhoveder brød ind i min smadrede Toyota Corolla og nakkede mit anlæg til 500 kr. og min nye GPS. Da min svigermor havde indbrud i sin bil og min kæreste mistede sin taske - og nu sidst men ikke mindst, da mit lokum brændte på!

Her er historien:

Det var en aften, som alle andre aftener. Anders (kodenørd på Connery.dk) og jeg selv stod og overvejede, hvordan vi kunne gøre Connery.dk endnu bedre for jer brugere. Pludselig lød det største skrald fra mit lokum! "Fuck mand, hvad var det!?" udbrød vi begge i kor og åbnede døren til dette syn!
ANNONCE
Forsikring – derfor!
Glaspladen havde simpelthen gået direkte igennem siden på toilettet

Jeg havde aldrig troet, jeg skulle se noget lignende. En toiletkumme, der var gennemboret af en glasplade, som i øvrigt var intakt? En toiletkumme, som man i hvert fald ikke kunne skide på længere og som var fuldstændig ubrugelig!!

"Hvad fanden koster sådan et toilet" tænkte jeg, men kom i tanke om den varme sommeraften i august, hvor jeg blev overbevist om at tegne en forsikring. Da morgendagen kom, ringede jeg straks til selskabet og sagde: "Hey jeg har fået en glasplade boret igennem mit toilet, dækker i ?" Hun grinede lidt i den anden ende, tjekkede min forsikring og sendte straks en VVS mand der fiksede "lortet" for os.

Jeg kan derfor kun anbefale ALLE til at overveje en forsikring, og husk at gøre som jeg - Tegn en glas- og kumme forsikring, for man ved aldrig, hvornår toilettet brænder på!
ANNONCE
Forsikring – derfor!
Her fra en anden vinkel, bemærk, at den er gået direkte igennem
Del

Seneste nyt

Annonce