Connery

Forhandl prisen på din nye lejlighed

Når man skal købe en ny lejlighed, er der som regel mange ønsker forbundet med dette køb. Nogle ønsker en bestemt beliggenhed, andre har ønsker om en altan og nogen ønsker noget helt tredje, men overordnet set har man altid nogle krav og forventninger til sin kommende lejlighed. 

Hvis man derimod har fundet en lejlighed som, ligger lige over sit budget, hvad enten det er en 1-værelses, 2-værelses eller 5-værelseles, så er der stadig muligheder for, at man kan få købt den lejlighed, som man har udset som sit næste hjem. 

Pris og beliggenhed går hånd i hånd

Det er alment kendt, at pris og kvalitet går hånd i hånd, uanset hvad man snakker om. Det samme gør sig gældende for lejligheder, da pris og beliggenhed også går hånd i hånd. En 2-værelses lejlighed i indre København K koster selvsagt ikke det samme som samme størrelse lejlighed i Sorø, hvis lejligheden er af samme kvalitet. 

Det er de færreste som har råd til at købe en ny og lækker lejlighed i indre København, da priserne er skyhøje, hvorpå flere søger længere væk fra København K, for simpelthen at få mere for pengene. Ved at søge længere væk fra København er der mange muligheder for at finde gode lejligheder, som kan være mindst lige så flotte som dem i indre. Et princip om kun at bo i København K, vil være et svært princip at overholde, hvorpå mange benytter andre beliggenheder, som måske ikke lyder lige så charmerende som indre København, men 20 minutter væk fra København K er til at overkomme, for alle mennesker. 

Er prisen for høj?

På den spændende lejlighedsjagt, opdager man hurtigt, at priserne er høje og det er svært for mange at finde midlerne til at bo det ønskede sted. Hvis man er i den situation at man har de økonomiske midler til rådighed, til at købe en lejlighed i indre København, så er det intet mindre end skønt. Dog er priserne som sagt meget høje, så man kan hurtigt finde en lejlighed som man ønsker, som ligger en smule over sit budget. 

Hvis man finder en lejlighed som, ligger lige over sit budget, er det muligt at få hjælp til prisforhandling med en køberrådgiver, som har erfaring og professionel inden for dette felt. Ved hjælp af en køberrådgiver er det muligt at sikre sig, at forhandlingen forløber bedst muligt, uden man selv skal bruge meget tid og ressourcer på, at forhandle frem og tilbage. Udover øger man også sikkerheden for, at forhandlingen foregår på bedste vis og angiveligt øger chancerne for at opnå den bedste og dermed lavest mulige pris, for sin eventuelle kommende lejlighed. 

Størrelse på lejlighed

Ved køb af lejlighed vil der være nogle faktorer, som gør sig gældende når man snakker om størrelse på lejlighed. Hvis man er 2 voksne og 1 barn er det svært at klemme sig ind i en 2-værelses lejlighed, da det vil blive meget klemt. Her vil en større lejlighed med flere værelser være mere oplagt, hvis man derimod også ønsker flere børn indenfor en overkommelig tidsramme. 

Som ung og forholdsvis ny på markedet og man ikke har fundet en kæreste, endnu, kan det være oplagt at kun investere i en 1-værelses lejlighed i København. En 1-værelseslejlighed er åbenlyst ikke en af de største lejligheder på markedet, men hvis man alligevel kun er en person, har man som regel ikke behov for mere, medmindre man ønsker at holde store og vilde middagsselskaber og fester. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce