Connery

Fokus på iPod Shuffle

Der findes grej man bare må eje. Har du endnu ikke en MP3-afspiller, så er her et bud.

Fokus på iPod Shuffle
Apple er kendt for deres iPod afspillere i det karakteristiske hvide design med bløde former, og deres iPod Shuffle er en MP3 afspiller i samme koncept, bare skrumpet til næsten ingenting. Navnet kommer af en shuffle-funktion, der sikrer, at man får et nyt miks af musik, hver gang man forbinder til computeren.

Afspilleren virker med både PC og Mac, og bruger flash-hukommelse i stedet for de større Ipod modellers harddisk. Den er derfor begrænset til 512 eller 1024 MB lagringsplads. Der er fast installeret batteri, og den fylder kun omkring det halve af MP3 afspillere, der bruger udskiftelige AAA batterier. Vægten er dermed utroligt lav; kun 22 gram skiller den fra at svæve frit i luften.

iPod Shuffle er så lille, at den kan gemmes af vejen i så godt som enhver lomme, men den leverer stadig 12 timers spilletid på en opladning. Til gengæld er der ingen display til at vise navnet på det musik man hører.

Opladning foregår gennem en USB port, eller gennem en dockingport (ekstra udstyr). Der forhandles i øvrigt et bredt sortiment af ekstraudstyr til alle iPods.
ANNONCE
Fokus på iPod Shuffle
Som software medfølger Itunes, der bruges til at overføre numre til afspilleren. Det fungerer rimeligt intuitivt og med mulighed for automatisk overførsel. Vil man helst styre det selv, kan den automatiske synkronisering mellem afspilleren og programmet deaktiveres. Afspilleren fungerer kun med computere, der har iTunes installeret, så den er ikke velegnet som lagring for ens andre filer, man gerne vil have med sig.

MP3 afspillere bliver næppe meget mindre end iPod Shuffle, så er det stilrene design og den praktiske størrelse vigtig, kan det være værd at kigge nærmere på.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce