Connery

Fodbold Flashmob

Op til DGI landstævnet promoverer de sig på andet end gymnastik...

Fodbold Flashmob
Placér en fodbold midt på Klostertorv i Århus, så er lokkemaden sat.
Ihvertfald var det hvad DGI, lagde ud som trigger til deres 80 mand store flashmob, der pludselig kom frem fra alle kroge af torvet, da en tilfældig forbipasserende ikke kunne modstår fristelsen i at sparke til en godt placeret fodbold.
Tjek videoen og se hvad der videre sker.
ANNONCE
ANNONCE
DGIs Landsstævne finder kun sted hvert 4. år, og vi er mange der tænker på et stort gymnastikshow, når vi hører om det - men landsstævnet er andet og mere end rytmisk gymnastik. 
Faktisk er det et kæmpe stævne med over 20 sportsgrene, deriblandt fodbold som kan ses i videoen ovenfor.
Konceptet er ændret i år i forhold til tidligere, og det er nu miligt som deltager at sammensætte et fleksibelt program, så man ikke er låst fast i en fast ramme af aktiviteter.

Om aftenen er der desuden store fester, og indtil videre er to så forskellige kunstnere som Nabiha og Johnny Madsen blevet annonceret, med flere på vej. Temaet for aftenfesterne er desuden årtierfester, så der vil hver aften være et tema der hedder henholdsvis: 70erne, 80erne og 90erne...

Landsstævne 2013 er det 26. landsstævne. Den 4.-7. juli 2013 indtager landsstævnet Esbjerg, og der forventes 25.000 deltagere fra Danmark og resten af verden. Starten går torsdag aften med en åbningsceremoni, og stævnet afsluttes søndag middag.

Klik dig videre ind på stævnets siden i videoen, og læs videre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce