Connery

Flyt til Sverige?

Kunne du nogensinde finde på at flytte til Sverige?

Der er en kæmpe stor økonomisk fordel ved at flytte til Sverige, juniorskribenten har kigget lidt på fordelende ved at flytte til Sverige. De fleste af fordelene er økonomiske fordele.

 
Billigere bolig
Flyt til Sverige?
Det er meget billigere at bo i Sverige, huspriserne er generelt lavere end i Danmark. Du betaler i gennemsnit 19.000 kr. per m2 for en villa i Malmö, mens du skal give 27.000 kr. per m2 i Storkøbenhavn. Der er endda billigere boliger uden for Malmö, hvis det er det, man er til.

 
Billigere biler
Billig bolig og bil er det som lokker de fleste danskere til at flytte til Sverige. Det bliver nemmere at få fat i drømmebilen. Det kan sagtens lade sig at gøre at købe bilen i Danmark og få den registeret i Sverige, så slipper du for at købe bil af nogen, som du måske ikke forstår. I Sverige har de ikke registreringsafgift, du skal kun betale moms. Selvfølgelig får man også janteloven at føle, når man som dansker kommer kørende i Danmark med svenske plader.

 
Billigere dagligvarer
ANNONCE
Flyt til Sverige?
Du sparer cirka 10 procent eller mere på dagligvarer og andre indkøb i skåne. Du kan få en pizza og en dåsesodavand til 35 danske kroner, held og lykke med at finde en pizza og dåsesodavand til samme pris i Danmark.

 
Slik?!
Bland selvslik til 4-6 SEK. pr. 100gr. som i kan se, er der rig mulighed for at få huller i tænderne i Sverige. Hvilket jo ikke er noget problem.. (læs videre)

Tandlæger
Fordi tandlægerne er billigere i Sverige, Billigere slik = flere huller i tænderne, hvilket betyder flere skal til tandlægen. Kan i se sammenhængen? Så kan tandlægerne tillade sig at være billige. (kort sagt: du sparer faktisk penge, begge steder)
ANNONCE
Flyt til Sverige?
Svenske babes!
Ja jeg synes at billedet snakker for sig selv, her hvor vi på Connery.dk har mixet svensk med norsk. Det siges at vi her i Skandinavien har de smukkeste kvinder? 

Der er selvfølgelig mange flere fordele end dem som er skrevet ned, der er også en del ulemper. Vi har dog valgt at fokusere på de fordele som er mest tiltalende for en drengerøv.

Connery Spørger: Kunne du finde på at flytte til Sverige?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce