Connery

Fly bliver forsinket, efter ældre kvinde smider mønter ind i motoren med ønsket om en sikker flyvetur

Grandma, this is not a wish fountain with turtles

Der er næsten ikke noget værre, end når ens fly bliver forsinket. At det er en af medpassagerernes skyld, gør det kun endnu værre. Især hvis det er en ældre kvinde, der har valgt - ubevidst godt nok, men alligevel - at sabortere flyveturen ved at kaste mønter ind i motoren. For ja, det sker åbenbart.

En 80-årig gammel kvinde endte nemlig med at forsinke et fly i Shanghai, da hun kastede mønter mod flyet, idet hun passerede landingsbanen. Hun smed mønterne, imens hun bad om en sikker rejse, har hun efterfølgende fortalt politiet. Det var blot én af de ni mønter, hun kastede, der formåede at nå motoren, men det var nok til at forsinke flyet og lade 150 mennesker vente i mange timer. 

Politiet blev tilkaldt lufthavnen, efter en passager bemærkede kvindens mærkelige opførsel. Kvinden rejse med sin mand, datter og svigersøn og var derved ikke alene under episoden. 

For at være sikker på, at flyet fungerede, og der ikke gemte sig flere små mønter rundt omkring, måtte de foretage en grundig gennemsøgning af flyets motor, og det varede flere timer, inden flyet kunne lette. Derfor havde de resterende passagere god tid til at kommentere på situationen på sociale medier: "Grandma, this is not a wish fountain with turtles"

ANNONCE
Twitter - Fly bliver forsinket, efter ældre kvinde smider mønter ind i motoren med ønsket om en sikker flyvetur Twitter
Del

Seneste nyt

Annonce