Connery

Fjolletobak.com

Fjolletobak.com sitet for dig som trænger til en pause eller et godt grin

Fjolletobak hedder sitet. Navnet siger næsten sig selv, stedet som du burde klikke dig hen på hvis du er stresset, træt, sløv eller bare trænger til fem minutter væk fra din stressede hverdag.

Her er alt hvad hjertet kan begære hvis du en dag har brug for at koble af, og få dig et godt grin.

Sitet startede den 26. april 2005 så det er forholdsvis nyt. Som navnet antyder er det ikke et site som er synderlig alvorligt, men mere et sted hvor folk bare kan sidde og slappe af o. Sitet er fyldt med sjove billeder, videoer og jokes. Det fede her er at man selv kan sende de filer ind man synes er sjove. Så kan man dele dem med de andre brugere på sitet og de kan også sidde og grine lidt af dem.

Fjolletobak er netop godt i disse eksamenstider hvor folk stresser rundt med eksamer, og ikke kan få det hele til at hænge sammen. Derfor er fjolletobak et godt sted at tage hen. Hvis man nu har læst alle forumindlæg og artikler her på Connery og bare sidder og keder sig kan man klikke ind og se en masse sjove billeder eller videoer.

Tjek for eksempel dette billede jeg fandt på siden. Humor er selvfølgelig smag og behag, men jeg tror min nabo kigger lidt mærkeligt på mig i morgen efter det brøl jeg udbrød efter at have set dette sjove billede.
ANNONCE
Fjolletobak.com
Nu sidder du måske og siger. Ja, der er masser af sider ligesom fjolletobak.com, hvorfor skulle jeg lige klikke derind? Ja, hvorfor ikke? Siden er meget enkel opbygget, god at kigge på og afslappende. Det er vigtigt når man bare er der for at more sig. Den er opdelt med kategorier for oven, og på forsiden er der vist de 10 mest populære klip og videoer, samt de 10 nyeste uploads. Man kan også give karakterere til de forskellige uploads på siden, og derved sende dem på forsiden. Meget smart.

Hvis du har lyst til at gemme de filer du rigtig godt kan lide er det muligt at oprette en gratis profil og få sitet til at gemme dine favoritter for dig. Ved også at blive medlem kan du fravælge de kategorier du ikke gider at se på.

Selvom sitet er nyt er der rigtig mange billeder og videoklip så det er nemt at bruge lang tid derinde.

Connery.dk siger: Fjolletobak.com fordi det er hylemorsomt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce