Connery

Find spøgelset med webcam

Et berygtet bibliotek i Indiana har sat webcam op, så du gratis kan følge med i hvad der sker på biblioteket, både om dagen og om natten.

Willard Library i Evansville i Indiana har opsat 3 webcams, så man kan følge med i hvad der sker på biblioteket. Man har dermed mulighed for at holde øje med den berygtede grå dame. Damen blev set i 1937 af viceværten, som skovlede kul i fyret nede i kælderen. Siden hen har flere set denne mystiske skikkelse. Der er ingen som er klar over hvad hun laver på biblioteket, og hvorfor hun bliver ved med at vandre rundt om natten.
ANNONCE
Find spøgelset med webcam
Man kan følge med i hvad der sker hele dagen lang på dette kendte bibliotek. Så hvis man er vild efter at se et spøgelse, og hvis man har en masse tålmodighed, så kan man holde øje med de berygtede gange. Det koster intet, og der er vejledning til, hvordan man skal gemme billedet, hvis du skulle se hende.  

Biblioteket er stadig i brug, så der er liv på billederne om dagen. Billederne bliver opdateret hvert 30. sekund. Man kan også opdatere det manuelt, hvis man har lyst. 

Det er et must for alle dem som elsker at jage spøgelser, om at prøve denne her hjemmeside. Man kan også se billeder, hvor andre har spottet den grå dame. Man kan også finde informationer om selve biblioteket, og dens fortid.

Det værste rum skulle være børnenes legerum. Det er der hvor hun er blevet set flest gange. Der er også webcam i et læserum, og nede i kælderen.

Hvis du skulle se hende, så skriv det endelig i et indlæg til artiklen. Det kunne være meget sjovt at se om det passer, eller om det bare er for at få opmærksomhed.

God fornøjelse!  http://www.libraryghost.com/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce