Connery

Film på mobilen

Det er nu muligt at købe MMC-kort til din telefon, indeholdende en fuld film. Indtil videre er det kun muligt at få filmen “The Shawshenk Redemption”, men flere titler er undervejs.

Film på mobilen
Før i tiden, når man sad på en lang togtur, har man underholdt sig selv med et spil kort, en god bog eller måske taget en lille lur. Nu er det muligt at se en spillefilm i fuldskærm på din telefon.

Det er muligt at købe fulde film til afspilning på sin mobiltelefon. Det eneste man behøver, er en telefon der understøtter MMC-kort og lidt penge. Indtil videre er det kun filmen "The Shawshenk Redemption" med Morgan Freeman, der er til salg på MMC-kort.

Filmkortet kan findes i nogle Nokia-butikker til ca. kr.200,-

Det er det engelske firma ROK Entertainment Group, der i samarbejde med Nokia tilbyder film på MMC-kort. ROK afspilleren, der er baseret på en patenteret digital video chip, skal blot indsættes i telefonens MMC-slot og så er man klar til at se film i fuldskærm.

- I fremtiden vil det også være muligt at købe kort med sport og Tv-serier, siger Jonathan Kendrick, ROK Entertainments.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce