Connery

FHM Skattejagten 2006

Jeg elsker mit job!

'Hvad skal du torsdag aften?'. Ordene ramte mig som efterårsstorm i september. 'Jamen øhh jeg skal nok ikke noget', svarede jeg mens jeg med det samme begyndte at reflektere over hvor sølle en livsstil jeg egentlig har, når jeg kan sige ja til noget med 24 timers varsel.
FHM Skattejagten 2006
Opkaldet kom fra Neua som med sæddryppende stemme spørger mig, om jeg har lyst til at tage ud og tage billeder til FHM Skattejagt Finalen 2006. Jeg tøver ikke et sekund med at sige ja, mens mine tanker langsomt fyldes med halvnøgne piger og fantasier som ikke kan nævnes her.

Jeg har dog et krav, for selvom jeg er Champen, og det er jeg, så er jeg dog ikke mand nok til at kunne håndtere ti lystige piger. Så jeg kommer med den forespørgsel om jeg må medbringe to assistenter til denne event og efter lidt telefoni frem og tilbage med Spaff, får jeg skrevet Kongerne af Connery™ på VIP listen sammen med undertegnede. For dem som ikke ved hvem Kongerne af Connery™ er, så består denne duo af Chradser og Showoff som desuden også er eksklusive medlemmer af De Potente Poeter. Nå men nok reklame og selvsving, lad os se noget kød.
 
Vi ankommer på Park Café omkring ved otte tiden, hvor vi bliver mødt velkommen af en noget firkantet dørmand som konsekvent beder om ID, da vi skægvækst udfordrede barnenumser ikke helt levede op til hans våde drømme omkring hvordan en voksen mand skulle se ud. Efter en noget voldsom trussel mod Showoff omkring manglende ID, kommer vi dog ind og bliver mødt af nogle meget søde piger med favnen fuld af velkomstdrinks. Det er ikke fordi at der fyldt på dette tidspunkt og for at være helt ærlig så tvivlede vi lidt på, om vi var kommet det rigtige sted. Tvivlen kommer os dog til gode da en mand kommer og spørger om vi er VIP, og efter et nervøst ja bliver vi fluks eskorteret ind i et tilstødende rum hvor vi bliver henvist til vores bord.
ANNONCE
FHM Skattejagten 2006
Velkomstdrinksene er begyndt at smage lidt sløjt og vi overvejer at misbruge nogle af de mange drinksbilletter vi har fået udleveret men pludselig slår en tanke mig da jeg kigger rundt på de andre borde.

Champagnen flyder nemlig i en rind strøm i dette rum og vi skal da ikke snydes, så jeg valfarter op til baren hvor en lettere inkompetent bartender serverer denne brusende drik, og spørger ydmygt om det er muligt at få tre glas champagne.

Hun vælger så at stikke mig en flaske og med en lidt overraskende mine går jeg ned og sætter mig med drengene. Vi kigger lidt på hinanden og har alle sammen den følelse af, at denne aften bliver lidt vildere end vi havde regnet med.

Folk begynder efterhånden at ankomme og mit kamera begynder langsomt at finde vej frem til pigerne og kommer i snak med blandt andet vores tidligere connery babe, Sarah Louise Christiansen. Også Mascha og Diana fra Paradise Hotel får jeg en lille sludder med. 
 
Showet skal til at begynde og til opvarmning har de fået det nye R'n'B band, Overseas, til at spille. De klarer det egentlig meget godt men de prøver alt for meget uden egentlig at lukke handlen. Endelig kommer det øjeblik vi alle har ventet på, som er præsentationen af de ti finalister. Der bliver hujet højlydt da pigerne indtager scenen og man kan allerede fornemme ved hjælp af publikum hvem størstedelen har som deres favoritter.

Den første omgang er blot en præsentation og gennemgang om hvem de er, og pigerne er iført flotte kjoler og er smukke at se på. Det er først efter en LANG pause vi vil få dem at se i undertøj og mundvandet kan begynde sit togt ned af trøjen. I pausen optræder den noget fesne (hvis skribenten skulle sige det) Alias, og han gør det godt nok bedre end det mere ukendte Overseas men en alt for overgearet Alias kan ikke redde det faktum, at vi alle blot står og venter på pigerne kommer på scenen igen.
 
Værterne indtager scenen igen og NU vælter pigerne frem iført det frækkeste lingeri som gud har skabt. Den ene mere lækker end den anden, skiftes til at svæve frem og tilbage på catwalken mens min finger langsomt begynder at få krampe, da jeg i en kamp mod tiden blitzer løs med mit stakkels kamera. Det er nu tid til at annoncere top tre i dette års Skattejagt og jeg kan ærlig talt ikke huske hvem der er hvem og hvis i stod hvor jeg stod, ville i også have problemer med at koncentrere jer. Så lad os springe direkte frem til top tre:

Nummer tre i år blev Mette fra Kolding:
ANNONCE
FHM Skattejagten 2006
Nummer to blev Signe fra Bjæverskov:
FHM Skattejagten 2006
Og vinderen i dette års FHM Skattejagt blev, den smukke 18 årige Louise fra Næstved:
FHM Skattejagten 2006
Dette valg faldt i god jord hos Connery, da vi forinden havde siddet og gisnet om udfaldet af denne konkurrence og vi var faktisk alle enige om netop Louise. Det vi så kan sidde tilbage og være lidt trist over er, at vores Connery bruger Elektra ikke blev placeret mellem top tre eller ligefrem gik hen og vandt, da hun i stærk kontrast med de andre piger absolut var en af de smukkeste denne aften.
ANNONCE
FHM Skattejagten 2006
Resten af aftenen gik med at drikke mere champagne og lægge an på så mange piger som muligt. Jeg kunne dog ikke helt ligge mit arbejde på hylden og kan glædeligt meddele at jeg har tre friske telefon numre på piger som i nok i nærmeste fremtid vil se som Månedens Connery Babe.
 
Alt i alt en fantastisk aften og det skal så lige siges at INGEN den aften ville vise os fissen, selvom vi vidste de havde den.   

I kan se flere billeder af disse smukke piger på www.fhm.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce