Connery

Faxe Kondi Booster Red - Vind en kasse, 2. runde

Vi har fået fat i den nye Booster, med bærsmag!

Faxe Kondi Booster Red - Vind en kasse, 2. runde
Hov hov! Så fik vi lige en sending af den nye Faxe Kondi Booster ind ad døren. Og hvis der er noget vi godt kan li' på redaktionen, altså ud over alt hvad du ellers kan læse om her på sitet, så er det energidrik!
Den nye Faxe Kondi Booster Red er "frisk med bærsmag" og fås i to størrelser, 25cl og 50cl. - Vi mener at have pejlet os ind på at bærsmagen primært minder om solbær!

Faxe Kondi, har lige siden lanceringen af den originale Booster, præsenteret et godt alternativ til de ellers gængse energidrikke på markedet. De udmærker sig ved at have en langt mindre "kemisk" smag, end de mere klassiske varianter som Red Bull og de mange kopier. Den bærende smag i den originale Faxe Kondi, træder stadig igennem på Booster Red, så du får dit druesukker kick + nu med en forfriskende solbær-smag.

Boostet i Booster Red kommer naturligvis fra kombinationen af druesukker og koffein, og så får du et skud vitaminer i form af vitamin B6, vitamin B12 og biotin. Koffein-indholdet er 32mg/100ml og dermed lige så kraftig som andre energidrikke, ja eller en god kop kaffe!
ANNONCE
Faxe Kondi Booster Red - Vind en kasse, 2. runde

Vind en goodiebox med Booster Red!


Vi trækker lod, kl 20.00 lørdag (01/02/14) blandt folk der har udfyldt nedenstående formular og samtidig "Synes godt om" vores tilhørende opslag på Connerys facebookside

(Er du på mobil skal du vælge "desktopvisning" for at se formularen)
ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce