Connery

Få hvidere tænder og et større smil

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Langt de fleste af os har en holdning til, hvordan vi ser ud, og de fleste er kede af dele af deres udseende. Nogle vil gerne have lavet større bryster, mens andre godt kunne tænke sig at få nogle fyldigere læber. Nogle drømmer om at få en slankere eller mere muskuløs krop, mens andre kunne tænke sig at få hvidere tænder – og nogle kunne godt tænke sig at få gjort lidt af det hele. 

Mange har en holdning til deres eget udseende, ligesom der også er mange, der har en holdning til andres udseende. Det er udseendet, der er med til at give et førstehåndsindtryk af personen, og derfor er det også noget af det første, man lægger mærke til ved en person.

I dag findes der et utal af muligheder, hvis man af den ene eller den anden årsag er utilfreds med sit udseende. 

Nogle af mulighederne kræver større operationer, mens andre er små tiltag, der kan gøre en enorm forskel. Det kan for eksempel være tandblegning, der kun kræver et besøg hos tandlægen, og det er lige netop det, som det skal handle om her i denne artikel. For selvom vores udseende spiller en væsentlig rolle i forhold til førstehåndsindtrykket og det signal, vi som mennesker gerne vil sende til omverdenen, så er det faktisk vores smil, der måske har den allerstørste betydning. 

Fødevarerne sætter sine spor

Vores tænder har en tendens til at blive gullige med tiden, og det skyldes blandt andet de fødevarer, vi indtager. Fødevarer der er kendt for at have en negativ indflydelse på tændernes farve er blandt andet: 

  • Vin – særligt rødvin
  • Kaffe og te
  • Cigaretter og andet tobak
  • Syrlige frugter og grøntsager
  • Slik
  • Sodavand og andre drikke med brus
ANNONCE

Stort set alle danskere vil kunne finde en eller flere ting her på ovenstående liste, som de indtager dagligt eller op til flere gange om ugen. Derfor er gule tænder et udbredt fænomen, men på trods af det er der mange, der er kede af tændernes gule farve. 

Tandblegning kan være løsningen

Hvis du godt kunne tænke dig at skifte den gule farve på tænderne ud med en hvid farve, så kan tandblegning være en oplagt løsning. Du kan dog være helt sikker på, at du får det bedste resultat, hvis du får udført tandblegningen hos en tandlæge, men heldigvis er det noget, de fleste tandlæger tilbyder. Du kan både få udført tandblegning i København, Aarhus, Odense, Aalborg og i resten af landet. 

Når dine tænder er blevet bleget, er der al god grund til at vise de flotte hvide tænder frem. Smil til verden, så vil verden smile tilbage til dig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce