Connery

F.U.K.T ude med debutalbum

Godt udspil fra Danmarks måske mest spændende bud på denne side af den elektroniske scene.

4 ud af 6 stjerner
F.U.K.T ude med debutalbum
F.U.K.T har netop smidt albummet 'Play With Fire' på gaden, og det er bestemt en debut, som er værd at lytte til. Forleden blev F.U.K.T spillet i Madvigs formiddagsprogram på P3, men også på BBC 1xtra, Kiss100FM og RinseFM får bandet opmærksomhed. Bandet består af de 2 brødre Anders (trommer) og Casper Reinhardt (samples), som begge har gået på musikkonservatoriet, samt Lars Magnus Halvorsen på bas og Rune Pagh Rawson på keyboard+samples. I ryggen har de det danske label Murena Records, som blandt andet også har udgivet aktuelle Vincent Van Go Go og Puddu Varano.

Det unikke ved bandet er, at alt fortolkes med liveinstrumenter, og dette gør også bandet langt mere interessant at se live, end hvad folk ellers kan få af lyde yd af en computer. Dette er også en præstation i sig selv, da drum'n'bass jo kendetegnes af et i særdeleshed højt tempo, men drengene har, i hvert fald på cd'en, intet problem med at følge med. Og hvor det med mange bands i denne genre kan være svært at skille numrene fra hinanden, har F.U.K.T, med hjælp fra forskellige gæstesolister, formået at differentiere lydbilledet, så pladen spænder fra UK garage, over Gribe, reggae til dub. Især Mandingo får sat sit aftryk på debutpladen, hvor han gæsteoptræder på 4 af de 12 numre. Personligt fanges jeg extra meget af 'Open Your Mind', 'Need You', 'Untill the end' og 'Burnin', som er 4 ganske forskellige numre på pladen, men som på den måde også viser potentialet i drengene. Der er dog meget mere til det, end blot disse numre.
ANNONCE
F.U.K.T ude med debutalbum
Udover et godt debutalbum, skulle bandet være en endnu større oplevelse live, som de beviste på Roskilde i '05 foran 5000 mennesker. Af både anmeldere og publikum er de blevet rost til skyerne. Det kan godt være brændt barn skyr ilden, men smut hellere ned i din lokale pladebutik og lyt albummet igennem, og se om du bliver draget af ilden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce