Connery

Er jeres postbud også idiot?

Hvad er det, der gør, at mit postbud aldrig kan få et almindeligt brev igennem min brevsprække uden at smadre begge dele?

Er jeres postbud også idiot?
Nu har jeg selv været avisbud, og det var umiddelbart ikke den sværeste tjans i verden. Når man så bliver gammel nok, kan man blive forfremmet til, at bære en rød campinghabit og cykle rundt i gaderne klokken kvart i kvalme. Den eneste ting der ikke har ændret sig, er den historiske, nærmest mytiske proces, hvor man putter dagens breve ind ad brevsprækken. Det lyder ikke umuligt vel? Nu har de knivskarpe postbude fået pålagt sig endnu en opgave; nemlig uddelingen af nettokataloget. Ja, okay "katalog" er vel nærmest en overdrivelse, det er nok nærmere en folder, med varer der er billige over grænsen, men nok om det.

Mit postbud dukker gerne op omkring klokken 11. Et fint tidspunkt for så bliver man ikke vækket af breve, der dumper ind, men nærmere begejstret over at der endelig kommer et nyt nummer af beboerbladet. Der er dog sket noget mærkværdigt! Efter at mit lokale postbud, har fået netto-beføjelser, er hans motoriske koordination dalet til spædbarnsstadiet! Pludselig kan han ikke længere finde ud af, at komme brevene ind ad brevsprækken.... Det skal helst presses igennem, således at Netto-folderen er delt i separate blade, og stævningen fra Ribers er revet i stykker. Hvorfor nu det? Jeg frygter, at det er et akut tilfælde af Parkinson-syge, men mit postbud kunne afkræfte det, og virkede umiddelbart fornærmet over mit spørgsmål.
ANNONCE
Er jeres postbud også idiot?
Nu er der sikkert mange, der vil foreslå, at man bare kan få en e-boks og få sine reklamer elektronisk, men jeg er lidt gammeldags anlagt, og jeg holder meget af at læse tilbudskataloger, bare ikke når jeg selv skal samle dem først. Så der skal lyde en lille appel herfra! Når nu 13-årige Kevin kan styre, at putte alle lørdagens reklamer og aviser igennem min brevsprække uden at ødelægge noget som helst, kan det vel for helvede ikke være så svært at styre de 3 breve og nettokataloget igennem min brevsprække uden skrammer vel? Kom nu postmand spænd hjelmen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce