Connery

Er du dansker?

Her snakker jeg ikke om indvandrene eller de "indfødte"? Men er du dansker indvendigt?

Er du den højtråbende flæskestegselskende fodboldfan? Eller føler du sommetider du ville have haft bedre chancer i et andet land?

En ting er sikkert, Britterne ønsker garanteret, at de var født i et andet land: det regner hele tiden, de har ikke ret mange piger, og de piger, der er, har munden fuld af misformede plykker (Hvilket jeg vil tage som forklaringen på hvorfor holigans er fra England.)
ANNONCE
Er du dansker?
Men føler du selv, at du hører hjemme i Danmark? Når jeg selv overvejer ideen, falder mine tanker på det store USA. Jeg kan ligeså godt indrømme det, jeg HADER fodbold, jeg vil hellere ud og løbe med en basketball. Jeg vil til en hver tid foretrække en burger frem for en pizza eller en traditionel dansk ret. Hvem vil ikke have pandekager og bacon til morgenmad. Jeg vil væk fra alle de danske blondiner!

Jeg vil til USA, fordi uddannelsessystemet er tusinde gange bedre derovre. F.eks High school, college og måske university. Ingen handelsskoler, tekniske skoler eller gymnasier. Bare et stort sted, hvor alle unge er samlet.

Jeg vil opleve, at vi er i det 21. århundrede, og og jeg vil gerne have en præsident istedet for en gammel kæderygende dronning, som er født ind på tronen ligesom de kongelige før hende og efter hende. "Fantasien lever" - gu' gør den ej, det eneste, de laver i det kongehus er at ryge prince og drikke dårlig rødvin, mens de modtager milioner i årlig løn for det.

Vil du virkelig have eventyr? Skal vi brænde heksen på bålet? Skal riddere igen sætte sig om det runde bord? Læs en bog istedet!

Jeg vil et sted hen, hvor det er hipt med langærmede trøjer indenunder og t-shirts uden på. For altid.

Jeg vil et sted hen, hvor man ikke behøver en knallert som 16-årig for at være sej, hvor kunstnere rent faktisk kan leve af hvad de laver. Hvor der ikke kun bliver spiller Britney Spears og andet ligegyldigt popmusik på 95% af diskotekerne. Hvor øl kommer i 40ml flasker, og har en kapsel, du ikke behøver oplukker for at åbne.

Men til sidst er spørgsmålet... Er alt dette det værd, hvis du tænker på, at du først må drikke når du er 21 og du først må bone kæresten, når I begge er over 18. Nej vel?

I sidste ende har vi det godt her i Danmark, men vi trænger sku til et realitycheck! Hvorfor fejre at være gammeldags, hvorfor ikke se fremad. Væk med kongehuset, og væk med flæskestegen. Begynd at lave nye friske madretter og åbn øjnene for andre sportsgrene! (Ja, der findes flere!)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce