Connery

En verdensfjern generation

Er ungdommen verdensfjerne?

Et par generationer tilbage var det tradition, at sønner gik i deres faders fodspor. Faderen var den største rollemodel i en drengs liv, sønnens idol var hans far.

"Ifølge Wikipedia er et idol, et gudebillede"
En verdensfjern generation
Vi er i dag ved hjælp af  
Den traditionelle rollemodel; faderen, er blevet byttet ud med nye idoler. Ligesom før i tiden hvor vi gik i forældrenes fodspor. Det samme prøves nu med de nye idoler. Folk melder sig i massevis til moderne programmer som X-Factor, hvor de skal overbevise dommerne at de er talentfulde nok til at gå videre, i år er der fem gange så mange deltagere.
 
Det går bare galt, når fuldstændig talentløse folk stiller op uden hold i virkeligheden, og tror at de er kvalificerede nok til at gå videre. Folk som går fuldstændig ned psykisk, når de får at vide at de ikke går videre. Deltagerne er kun en brøkdel af dem som mangler hold i virkeligheden.

Folk må se i øjnene at de ikke kan synge. Come on! Gå ud og gør noget kreativt, gør det i egner jer til. Gør det, der gør jer lykkelige. Det kan ikke være rigtigt, at den eneste vej til lykke er at gå videre i et talentshow. Måske finder i det, der er bedst for jer selv, hvis i bliver en smule realistiske.
 
Det er ikke nogen nyhed, det er helt sikkert repetition? Budskabet er dog stadig ikke kommet igennem. Længe leve talentshows, som år efter år lykkedes med at få fem gange så mange deltagere.

Ville du fortælle en ven han er håbløs, for at skåne ham for at nedværdige sig selv? Kender du nogen, der har forsøgt sig i talentshows, hvor de ikke hørte hjemme?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce