Connery

En skriftlig undskyldning til stripklubben jeg besøgte i Las Vegas

Hvor skal jeg starte..

En skriftlig undskyldning til stripklubben jeg besøgte i Las Vegas
En forklaring hører nok med til, hvad det helt præcist er for en undskyldning, der er tale om i overskriften. Det også fair nok, jeg kan jo ikke forvente at alle vores læsere ved, hvad jeg foretager mig i min fritid. Men det kunne være rart, hvis nogen af jer gad! Jesus, er en smule opmærksomhed for meget forlangt?
 
Men jeg er på et sidespor her. Hvad min originale pointe var, at jeg i hele maj måned var på en ferie igennem US & A (jeg laver stadig Borat jokes) og i forbindelse med denne rejse var jeg også i Las Vegas.
Det er også i forbindelse med denne ferie, at jeg ikke har bidraget til Connerys artikler. Well, og så fordi jeg var i gang med at se Lost.
 
I Vegas besøgte jeg gentlemans klubben (ikke særligt snedigt kodeord for stripklub) Cheetahs, som nogle måske kender lidt til, hvis de har set filmen Showgirls. Den var placeret lidt udenfor mit hotel, så en ven og jeg besøgte stedet. Begivenhederne, der fandt sted på Cheetahs, er hvad jeg gerne vil undskylde for.
 
(Det skal gøres klart at personerne er virkelige, men deres navne er blevet ændret af hensyn til, at jeg ikke kan huske dem. Begivenhederne beskrevet er dog ekstremt overdrevne for ikke at sige direkte løgn).
ANNONCE
Okay. Så måske var der ikke en T-rex - En skriftlig undskyldning til stripklubben jeg besøgte i Las Vegas Okay. Så måske var der ikke en T-rex
Undskyld dørmand..
Kære dørmand, jeg beklager dybt, at jeg sårede dine følelser, da jeg kommenterede negativt på kvaliteten af den gratis pizza, du så venligt bød mig og min ven, da vi ankom til klubben.
Havde jeg vidst at du selv havde bagt pizzaen, og at det var din mors opskrift, og hvordan I havde bagt den selvsamme pizza jeg nu stod og fornærmede inden I begge mødte på arbejde, ja så havde jeg aldrig drømt om at sige et ondt ord om den.
I dette tilfælde vil jeg dog mene,at vi næsten står lige, givet at jeg brugte min første halve time på en stripklub i armene på en stortudende kæmpe skaldet mand, og givet at min ven, der spiste pizzaen, senere på dagen fik flået maven op indefra af en Alien. Jeg beklager også at jeg kastede vievand og hvidløg på din mor.
 
 
Undskyld dørmands mor/stripper..
Kære dørmandsmor eller gamle-stripper-kvinde, som jeg har døbt dig i mit hoved, jeg beklager at jeg fik din søn til at græde, og at jeg på samme tid fornærmede jeres fælles pizza. (Se dog Alien i min vens mave).
Men jeg føler dog, at jeg skylder dig en undskyldning. Du ved nok godt, hvad jeg hentyder til her.. Episoden hvor jeg skreg vampyr og kastede hvidløg og vievand på dig.
Det var ikke min mening at gøre dig usikker i din – lad os være ærlige – lidt ældre krop. Men efter at jeg pænt havde sagt nej til dine tilnærmelser og du så alligevel lænede dig ind mod mig efterlod mig ikke med megen valg.
Desuden gav det mening at du kunne være en vampyr, eftersom at du arbejdede i et helt mørkt rum uden vinduer. Jeg undskylder desuden også for at have forsøgt at dolke dig med en træpæl.
ANNONCE
Der var også nogle andre ting der bekymrede mig.. - En skriftlig undskyldning til stripklubben jeg besøgte i Las Vegas Der var også nogle andre ting der bekymrede mig..
Undskyld stripper i rødt ”tøj”..
Kære stripper i rødt, du fangede mit øje lige da jeg ankom til Cheetahs. Mest fordi du var oppe på scenen, men også fordi du var ret lækker.
Jeg så ikke noget af dig i noget tid, og imens dine kolleager underholdte mig fint, kunne jeg ikke stoppe med at tænke på dig, så jeg måtte skrive et smukt digt til dig.
Da du endelig ankom til min lilla/røde stol og forhørte mig om jeg ønskede alene tid med dig i VIP loungen sprang jeg straks til.
Du dansede for mig, imens jeg læste op af mit digt. Du smilede og var virkelig rørt af mit digt, det var tydeligt at dine tårer var fra mine ord og ikke cigaretrøg.
Jeg vidste dér at jeg måtte stikke af med dig. Du var min.
Men efter en halv time forlod vi VIP loungen og du forsvandt. Jeg antog at det var for at hente dine ting og flygte med mig. Jeg tog fejl.
Jeg undskylder derfor at jeg muligvis blev lidt besat og ødelage din forretning, hvilket leder mig til..
 
Undskyld gæst som jeg overfaldt..
Kære gæst i blå cowboybukser og hvid t-shirt. Jeg beklager, at jeg overfaldt dig og kradsede dig i hovedet, hev dig i håret og nev dig i siderne.
Jeg fandt ud af senere, at dine evner i en slåskamp oversteg mine en smule, men det er vand under broen. ET glasøje er ikke så slemt, og hvem skal også bruge 10 fingre?
Jeg vil gerne undskylde for overfaldet - som du teknisk set vandt - og forklare, hvad der drev mig til det: Du modtog en lap-dance af min dronning i rødt.
Du må forstå, at jeg havde indtaget et par øl og muligvis noget vievand, så jeg var ikke helt mig selv.
ANNONCE
Det er stærke sager..  - En skriftlig undskyldning til stripklubben jeg besøgte i Las Vegas Det er stærke sager..
Så jeg beklager at jeg afbrød din lap-dance. Selv om du ikke missede noget. Du modtog en dans af en utro og løgnagtig kvinde, der ville lade som om hun elskede dig og din poesi og til sidst bare snyde dig til at låne hende 3000 dollars, som hun lovede at sende dig, men overhovedet ikke har gjort.
 
Undskyld til andre på Cheetahs, der ikke kan få et helt afsnit grundet at jeg ikke gider finde på mere.
 
Så det var det. En undskyldning til stripklubben Cheetahs for fiktive handlinger. Opfundet fordi jeg ikke gad og researche en emne artikel.
 
Men allermest en rigtig undskyldning til min søde kæreste for at have snakket så meget om mit virkelige besøg på Cheetahs…
 
Du er den eneste stripper i mit li—Shit jeg er dårlig til de her undskyldninger.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce