Connery

Duke Nukem Forever detaljer

Endelig og langt om længe, er der et par detaljer om efterfølgeren til den klassiske Duke Nukem 3D.

Duke Nukem Forever detaljer
Så er der langt om længe en lille smule nyt om efterfølgeren til Duke Nukem 3D, som var en af spillene som satte gang i "3D shoot em up-spillene".

Efterfølgeren, Duke Nukem Forever, har været under udvikling så længe, at mange et, par gange har tvivlet på om spillet nogensinde ville se dagens lys.

George Broussard fra 3D Realms som står bag spillet dukkede op, til manges glæde, og gav nogle få oplysninger om spillet på udviklerens officielle forum. Først og fremmest kunne Broussard fortælle at spillets fysik, der bliver håndteret af et system kaldet Meqon, er så avanceret at den tillader spilleren at interagere med alt.

Desuden vil spillet indeholde 15 forskellige fjender, mere end en bosskamp, heriblandt en underforstået kamp med Battlelord fra "Duke Nukem 3D", og holdet bag spillet eksperimenterer i øjeblikket med våben der er virkelig skøre. Spændende når man tænker tilbage på både isstråler og krympestråler.

En af de mest spændende ting angående spillet, nemlig udgivelsesdatoen, blev dog ikke afsløret. Men spillet skulle angiveligt være at finde på næste års E3, så det kan være vi hører mere om spillet om et års tid. Vi kan jo kun håbe!

Og skal vi så lige tage et kig tilbage i tiden...
ANNONCE
Duke Nukem Forever detaljer
Og skal vi lige lægge ud med klassikeren over dem alle, der findes vist ikke mange som ikke husker denne episode fra spillet...
Duke Nukem Forever detaljer
Jeg tror heller ikke jeg er helt galt på den, hvis jeg siger at de fleste af jer godt husker lige netop dette rum.
Duke Nukem Forever detaljer
Også en klassiker. Hvem har ikke prøvet at smide en rørbombe ind i toget, også sende det afsted, for så at detonere bomben når toget var i den anden ende af sporet?
ANNONCE
Duke Nukem Forever detaljer
Så er der lige lidt mere til hukommelsen, kan du huske det?
Duke Nukem Forever detaljer
Det var tider... Det var den gang en bøsse kunne få
Duke Nukem Forever detaljer
Jeg må nok sige at jeg tydeligt husker det hele, Duke Nukem 3D har fået klassiker status.
Duke Nukem Forever detaljer
Her er det sidste billede så for denne gang!
Del

Seneste nyt

Annonce