Connery

Druk - Aftermath

Klarede Chradser en måned uden druk?

Dette er sagaen om, hvordan Chradser af Connery udsatte sig egen krop for enorm tortur for at afprøve hans viljestyrke samt vinde et væddemål.

I dag er det d. 3 maj, og stik mod venners forventning, bookmakeres professionelle mening samt stemningen på det danske aktiemarked, lykkedes det Chradser at holde sig drukfri i en hel måned!

Skepsis var stor, da jeg gik i gang med denne udfordring d. 3. april 2005. Jeg skrev en artikel, hvor jeg gav jer muligheden for at stemme på, hvorvidt jeg kunne klare det. Folk, der kender mig, var ikke mange sekunder om at stemme "nej", hvorimod jeg fik støtte fra ukendte kræfter her på Connery, som åbenbart troede på mig. Således endte afstemningen mere eller mindre i et dødt løb, med lige store dele af ja- og nejsigere (men det er jo også sådan, vi plejer at være her i Danmark!)
ANNONCE
Druk - Aftermath
Mit i forvejen store colaforbrug blev voldsomt øget pga. manglen på sprut


Helvedes-måneden i korte træk

Efter jeg havde været på Jacques d. 1. april og på generel druk den 2., følte jeg mig rimeligt godt rustet (og beruset), da jeg startede den drukfrie måned d. 3. april. Hverdagene viste sig ikke at være noget problem, idet jeg åbenbart ikke er alkoholiseret, at jeg har brug for vedvarende Fernet Branca shots for at holde mig oprejst.

Helvedet var week-enderne, hvor sprutten flød i stride strømme, alle steder jeg begik mig. Jeg havde på forhånd bestemt mig for ikke at gemme mig væk i min lejlighed i en måned for at klare strabadserne. Derfor skulle jeg fredag d. 8. april mødes med skribenterne fra Connery og Aniston til en aften med bowling og dertilhørende druk - men kun cola for mit vedkommende!

Allerede fra start kunne jeg mærke hadet, jeg blev mødt med. De vanlige drankere fra Connery afskyede simpelthen det, jeg var begyndt på, samt at de rent faktisk skulle se på den en hel aften! De fleste havde taget det som en joke, og blev derfor overrasket over, at jeg mente det. De var dog overbevist, at de nok skulle få mig til at drikke i løbet af aftenen.

Selvom det var fristende, så overraskede min egen viljestyrke mig helt vildt. Alle mennesker prøvede at få mig til at drikke og kaldte mig kedelig, men i bedste matrix-stil undveg jeg Long Island Iced Teas fra højre og venstre.

Andre arrangementer fulgte gennem april, og det gik op for mig, hvor dumme vi mennesker dog er at høre på, når vi er stive.

Chris*bøvs*tian, du har altid været min bedste ven. Selvfølgelig hader jeg dig også, men fuck hvor har hende tøsen derovre store patter. Nå, men jeg går lige ud og brækker mig. FISSE!

Usammenhængende brudstykker af sætninger, der bliver kastet op sammen med noget af en drink. Vi er ucharmerende, ildelugtende og sølle, når vi er på druk.

Og jeg savnede det hvert eneste sekund i april måned!!!

Der var en masse farlige bivirkninger ved ikke at drikke i en måned, som kom en del bag på mig. Men der var dog også fordele. De vigtigste gennemgår jeg her. Andre såsom øget potens og charme var en selvfølge og er derfor ikke skrevet op.
ANNONCE
Druk - Aftermath
Fordele

  • Enormt stort energiniveau - jeg vågnede ikke senere end 8 om morgenen. Selv i hverdagene var jeg meget mere frisk og brugte tiden med at løbe, træne og studere.

  • Bedre økonomi - selvom jeg stadig gik i byen, så er det altså ret billigt, når kun man drikker cola og vand. Her valgte Told & Skat så at konfiskere mit nyerhvervede rådighedsbeløb ved at sende en restskat på 11.269 kr. til betaling snarest. Tak, ludere!

  • Øget sundhed og velvære - jeg har godt kunne mærke på min krop (læs: lever), at den ikke er sat på overarbejde hver week-end, hvilket gav mentalt overskud og et mindre vægttab.

    Ulemper

  • Enormt stort energiniveau - venner, der selv har været på druk, synes åbenbart ikke, at det er fedt med en overaktiv kammerat, der ringer kl. 9 lørdag morgen og spørger, om man skal ud og løbe.

  • Social udstødelse - folk ser virkelig ned på én, der ikke drikker. Sådan er det bare. I hvert fald i det miljø jeg begår mig i.

  • Selverkendelse og tvivl - her ment forståelse af hvor tåbelige vi er, når vi drikker, samt faktisk at overveje om man skulle skære ned på alkoholforbruget i fremtiden.

    Konklusion

    Det var faktisk fedt at prøve ikke at drikke i en måned. Det satte krav til selvbeherskelsen, og jeg synes det var herligt at være frisk og have tid til meget andet. Men inden du begynder at sidde og tænke på, om nu jeg er blevet en Feng Shuei hippie, der kun vil drikke urtete og spise majs, så kan jeg berolige dig med, at jeg vender frygtelig tilbage i det danske drukmiljø.

    Kammeraten jeg havde væddet med holdt også den drukfrie måned (næsten). Han kom ved et uheld til at drikke et glas cider, som jo indeholder 0,7% alkohol, og selvom jeg prøvede at overbevise ham om, at det altså talte som indtaget alkohol, så fik han lov til at fortsætte.

    Der var tale om, at vi skulle fortsætte væddemålet indtil den første faldt i, men vi blev enige om, at vi dog var så druktrængende, at nu måtte det være nok. Uafgjort blev altså stillingen efter ordinær spilletid.

    Hvis du vil prøve en måned uden druk, så skal du ikke skrive til mig, for jeg forventer at ligge i sprut den næste måned, for at kompensere for den 1/12-del af 2005 jeg har spildt med ædru aktiviteter. Efter en måned uden druk er min lever ikke vant til alkohol, så jeg kan forestille mig, at jeg nok skal gå kold relativt hurtigt. Men nu har udholdenhed heller aldrig været noget, jeg har gjort mig i...

Vi ses på Jacques på fredag!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce