Connery

Drøm eller mareridt?

Onani kan åbenbart kræve assistance fra politiet

Hvis man er en ung, heteroseksuel mand/fyr, så har man kun to ting i hovedet: sex og hunkønsvæsner. Men hvad gør man ved en kvinde der onanerer på ens sofa?
Drøm eller mareridt?
Det må næste være enhver fyrs drøm - eller mareridt alt efter hvilken slags fyr man er. En gruppe mandlige studerende i et kollegium ved Michigan University besluttede til sidst at ringe til politiet, da en ung kvinde gik ind i deres hus og begyndte at onanere i sofaen.
 
De unge fyre var midt i aftensmaden, da kvinden gik i gang; og efter sigende så skulle den liderlige kvinde, Melissa, være studerende ved Eastern Michigan University. De studerendes formand, Dan Nye, har udtalt: "Hun er tydeligvis meget forstyrret."
 
De mandlige studerende bad kvinden om at forlade huset, men hun nægtede og fortsatte med at onanere i yderligere en halv time. Da politiet endelig kom, var hun midlertidig forsvundet.
 
Man kan konstatere, at det udelukkende er homoseksuelle mænd, der bor på det kollegium, for enhver heteroseksuel mand ville da have vist sig som en gentleman og hjulpet kvinden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce