Connery

Drinkster - 50-80 % rabat på din bytur!

Det nye nattelivs-initiativ giver dig rabat, nyttig information og garanti for en fed fest.

Connery.dk har indgået et samarbejde med det nye nattelivsinitiativ, Drinkster. Et par friske drenge har bikset en lækker hjemmeside sammen, hvor man kan tjekke de bedste tilbud ud på sprut og drinks inden man drager i byen. Alt efter hvor man befinder sig i det danske land har hjemmesiden lokaliseret diverse klubber og barer, hvor man kan tjekke events ud og ikke mindst billige tilbud til de hårdtramte dage sidst på måneden.

Hjemmesiden er en smart lille mulighed for at spore sig frem til ’happy hour’-tilbud, og med sloganet ’halv pris på din bytur’ springer nysgerrigheden i øjnene. Den mobilvenlige Drinkster giver dig mulighed for at købe tilbud over mobilen, hvorefter du modtager en sms-kode som blot skal vises i baren – eller gemmes i op til 3 måneder efter købet. Hvis du henter den gratis mobil app til Drinkster, har du mulighed for at bestille drikkevarerne på farten og bestille bord på de forskellige natklubber.

Drinkster fungerer desuden også som en guide til nattelivet i DIN by. Gennem nogle ’tags’ kan du se, hvad det er for en musikstil, der bliver spillet på stedet, hvilken målgruppe de har, samt se, hvad det er for et sted.

På den måde fungerer Drinkster som et socialt netværk, der skaber en fælles milepæl for det danske natteliv, hvor man med få midler kan brygge en allerhelvedes fed aften sammen!
Er det noget for dig?

Se de gode tilbud og planlæg din næste bytur her: Connery.dk/Drinkster
ANNONCE
Drinkster - 50-80 % rabat på din bytur!
Del

Seneste nyt

Annonce