Connery

Dragsholm Slot - Del 3

Følg med i den spændende afslutning om Connerys ghostbusterteam på Danmarks mest hjemsøgte slot.

Vi er nået til det punkt, hvor vores ghostbusters er på vej i seng med flossede nerver og et nervøst smil på læben, men natten skal vise sig at blive lang og søvnløs.
Dragsholm Slot - Del 3
Vi låste døren og satte os ned i de bløde barokmøbler på værelset. Egentlig et meget hyggeligt værelse, men alligevel gør historien bag værelset, at det pludselig ikke var en tryg base. Vi var blevet placeret på værelset med flest "ghost-sightings" i Dragsholms historie. Soves skulle der dog, og vi gjorde klar til en nat i søvnens tegn. Godt gemt under dynen og omhyldet af hvidløg og krucifikser gjorde vi så klar til at møde nattens drømme, men stilheden havde kun lige sænket sig, da der lød et rabalder ude fra badeværelset. Vi fløj op og lige så hurtig ned igen. Vi kiggede på hinanden, og med hjertet i halsen fik jeg samlet al mit mandsmod og sagde med bestemt stemme "Ja, jeg går fandeme ikke derud!", og så var den sag ligesom klar. Jeg blev liggende, og min makker måtte en tur ud i mørket og lede efter årsagen til rabalderet. Det viste sig, at det var bruseren, der var røget ned i badekarret fra sin plads på væggen. En rimelig banal hændelse, som man i hjemmet ville have kategoriseret som et hændeligt uheld, men på Dragsholm slot er det et helt sikkert tegn på, at der har været et spøgelse! Nu blev det ikke til meget søvn, men hvad gør en rigtig drengerøv når han ikke kan sove? Han tømmer da hotellets minibar og skider på, at regningen vil få hans overtræk til at ryste i sin grundvold. Ord skal være ord, og drukket det blev der. Den overdrevne brug af alkohol medførte svækkede sanser og en fornøjelig lyst til at sove. Så lidt nattesøvn blev det til.
ANNONCE
Dragsholm Slot - Del 3
Klokken elleve skulle vi være ude af værelset, og det var vi så. Trætte og en del oplevelser rigere drog vi hjemad med en god fornemmelse af, at det ikke var sidste gang vi havde besøgt Danmarks mest hjemsøgte slot.

Trods flossede nerver og en ny række af nervøse trækninger jeg ikke havde før, så kan jeg varmt anbefale Dragsholm slot både som weekendophold og som "oplevelsestur". Priserne er yderst fornuftige. Et weekendophold koster 1.190 kroner og indeholder 2 overnatninger, trerettersmenu den ene aften og morgenmad begge morgener. Meget fornuftigt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce